OdinHEM eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Simson felújítás - Bandido
Collapse
X
-
korompaiistvan kedvelte ezt.
- 1 like
-
korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSimon s51 tank Kecskemét ”¢ apród.hu:
ézd meg ezt, ennyiben lenne a festés, barkácsolgatással, és vagy jó, vagy nem.
Köszi István
Most néztem a hirdetést mégegyszer, azt írta a srác, hogy posta nincs, és Kecskemét nem épp itt van a személyes átvételhez....... DE köszönöm a válaszokat, megpróbálok szerezni egyet a környékről, vagy marad a kompresszor......
Szép munka Beagle, csak az a baj, hogy BP sem itt van...De ha beillesztem ide a képet, megnézed, megtudunk egyezni a jelképes árba?
Komment
-
Bandido eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBP sem itt van...De ha beillesztem ide a képet, megnézed, megtudunk egyezni a jelképes árba?
Komment
-
OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHol van rajta a horpadás? Szokásos helyen a telótól vagy esetleg máshol? Mert ha igen meg lehetne próbálni belülről kikalapálni is. Vagy még ami szóba jöhet a csúszó kalapácsos dolog. Rácsípatsz egy huzalt, de inkább hegesztőpálcát teszel rá egy közepén lyukas súlyt ütközőt a végére és szépen kikopogod mikor kész, pálca eltávolít kicsit megcsiszol alapozó gitt megint csiszol és fényez.
Komment
-
Szia Bandido! itt is korulnezhetsz van par motor bontas alatt - hatha van jo allapotu tank vagy akar mas altalad keresett alkatresz is. Simson Klub Magyarország=Utoljára szerkesztve a következő által: littleszpett; 2013 jan. 27, 19:46.Bandido kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Bandido eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTöltöttem fel képet, remélem látjátok rendesen, de ha nem holnap csinálok több képet a sérült területről
Komment
-
Én igy messziről azt mondom javítható bát nem vagyok karosszéria lakatos Amit Beagle töltött fel képet ott látszik a hozzá való eszköz is. Tökéletes! A horpadás pedig "jó" helyen van, mármint a kihúzatás szempontjából, ha élek mentén lenne horpadva na az már nagyobb szívás. Sajnos az enyém olyan helyen is horpadt... A kompresszoros megoldásnak én ellen vagyok, nem szabályozható a folyamat, vagy ott horpad ki ahol kell a vagy nem a dühítőbb.
Komment
-
OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA horpadás pedig „jó” helyen van, mármint a kihúzatás szempontjából, ha élek mentén lenne horpadva na az már nagyobb szívás.
- 3 likes
Komment
-
Simson*-*Futármotorosbolt
Én most itt bogarászok
Simson alkatrészek ez kicsit drágább, viszont ezen a két helyen megtalálsz mindent.Utoljára szerkesztve a következő által: korompaiistvan; 2013 jan. 28, 17:17.Bandido kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Bandido eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn !!!8.000Ft-ért!!! vettem a motorom
Viszont persze ha tényleg rendes állapotban akarod látni, akkor kell rá költeni.
Igen, a 2. link elég drága oldal, de minden van!
Komment
Komment