Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Simson felújítás - Bandido

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Én is 4000Ft.- ért találtam polírszettet, alumíniumhoz. Majd ha legközelebb járok az OBI-ba, nézek egyet
    korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Lehet kapni, de én is veszek majd másikat, mert ez elég amatőr. Valami iparibb jobb lenne, mert elég gyorsan megy szét. Inkább drágábban valami profibb cucc jobban megéri.

Különben én Simsont nem políroznék, mert nem nagyon láttam polírozott blokkot eddig. Ráfot már igen, de az elég macerás, ha nem szeded darabokra.

Komment

Hát ez mindig is így volt. Tudod a minőség...
        ISTVÁN!!! Most olvastam az ingyen elvihető alkatrészek témát, de én valamiért nem tudok hozzászólni. Lennél olyan kedves beírni, hogy akinek van Simson S51-es használható, elfekvő, fölös alkatrésze, az írjon?

Komment

Viszont ha már minőségi cuccok, az nem pár ezres, de szerintem tartóssági szempontból olcsóbb, mint az olcsó gyenge minőség.

Írtam az ingyen elvihető topikba, tolmácsoltam a kérésed. Mi az, amid nincs?

Komment

Igazából én olyan típusú ember vagyok, hogy jó ha van több mindenből. Szeretnék sok mindent összegyűjteni, hogy ha neadjisten hozzá kell nyúlni a motorhoz, legyen miből dolgozni. A családban van 2db simson, szóval nem árt a pótalkatrész, és faternak is szeretnék segíteni egyúttal, hogy ne kelljen sokszor költenie a motoromra, meg ő is akar egyet venni, akkor meg tényleg nem árt az alkatrész. Eladni nem fogom, mert nagyon szeretem ezeket a motorokat, és inkább óvok mindent, még az olyan hengert is megőriztem, amibe beleszorult a dugó, mondván, hogy megcsinálom majd, valamikor, egyszer De van plusz Ezért szeretném, ha valakinek van fölöse, az tudna segíteni
            mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Ez így helyes, vagyis én is gyűjtögetek minden olyat, ami a motoromhoz való.
              mátéapu és Bandido kedvelte ezt.

Komment

Ez így van rendjén! Köszönöm még egyszer a kedvességed, hogy írtál a nevemben!
                korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Nincs mit, ez a legkevesebb
                  Bandido kedvelte ezt.

Komment

Örülök, hogy vannak még ilyen emberek, akik segítenek egymásnak!!!
                    OdinHEM és korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Üdv !Alura ,és zsírtalanításra :Chemserch-de hülye neve van ,ND165.Ipari lúg. Brutális alut nem bántja, vízzel leöblíthető.Olyat csinál a kipuffal,hogy kikészülsz.
                      OdinHEM és korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Köszi nivaronin!!! Boltban akkor milyen néven keressem? Chemserch vagy ND165?

Komment

A "kemszörcs" az egy cég annak a terméke az ND165.Konyhák vágóhidak olajipar használja,zsírtalanításra.Kesztyű védőszemcsi kell.De nem kell tőle megijedni.

Chemsearch talán így helyes.
                          Bandido kedvelte ezt.

Komment

Tudom, hogy kell hozzá védőfelszerelés, hiszen a lúg nem épp hatásos, ha bőrre kerül A simson blokkomat szeretném zsír és "retekteleníteni", szóval azt mondod, arra tökéletesen megfelel?

Komment

Brigéciol + sterimó?

Komment

Yes.Dolgoztam vele pár évig.Már írtam másik topikban a tesóját MOL:Ecolean.KIrály ez is.Ipari brigéciol.Azt használd amelyiket be tudod szerezni.
                                Bandido kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X