Én is 4000Ft.- ért találtam polírszettet, alumíniumhoz. Majd ha legközelebb járok az OBI-ba, nézek egyet
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Simson felújítás - Bandido
Collapse
X
-
Lehet kapni, de én is veszek majd másikat, mert ez elég amatőr. Valami iparibb jobb lenne, mert elég gyorsan megy szét. Inkább drágábban valami profibb cucc jobban megéri.
Különben én Simsont nem políroznék, mert nem nagyon láttam polírozott blokkot eddig. Ráfot már igen, de az elég macerás, ha nem szeded darabokra.
Komment
-
Igazából én olyan típusú ember vagyok, hogy jó ha van több mindenből. Szeretnék sok mindent összegyűjteni, hogy ha neadjisten hozzá kell nyúlni a motorhoz, legyen miből dolgozni. A családban van 2db simson, szóval nem árt a pótalkatrész, és faternak is szeretnék segíteni egyúttal, hogy ne kelljen sokszor költenie a motoromra, meg ő is akar egyet venni, akkor meg tényleg nem árt az alkatrész. Eladni nem fogom, mert nagyon szeretem ezeket a motorokat, és inkább óvok mindent, még az olyan hengert is megőriztem, amibe beleszorult a dugó, mondván, hogy megcsinálom majd, valamikor, egyszer De van plusz Ezért szeretném, ha valakinek van fölöse, az tudna segítenimátéapu kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Ez így van rendjén! Köszönöm még egyszer a kedvességed, hogy írtál a nevemben!korompaiistvan kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Örülök, hogy vannak még ilyen emberek, akik segítenek egymásnak!!!OdinHEM és korompaiistvan kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Üdv !Alura ,és zsírtalanításra :Chemserch-de hülye neve van ,ND165.Ipari lúg. Brutális alut nem bántja, vízzel leöblíthető.Olyat csinál a kipuffal,hogy kikészülsz.OdinHEM és korompaiistvan kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
Komment