Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Wartburg 311

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Wartburg 311

Sziasztok!

Moszkva vagyok. Soha nem fórumoztam még. Most viszont szeretbék egy Wartburg 311-t összerakni és mindent a felújításért! Remélem sok jó tanácsot kapok majd.

Üdv mindenkinek!

Moszkva

Üdvözöllek.

Soha nem fórumoztam még.
    Sosem késő elkezdeni, és ha ez számít előtte én sem.
    Remélem sok jó tanácsot kapok majd.
    Megpróbálok segíteni mindenben amiben tudok, és mások is így vannak vele itt. Ez egy nagyon jó kis csapat. Én a magam részéről elég jól képben vagyok a típussal kapcsolatban, hiszen ilyenem van. Várom a kérdéseket.
    heeegany, Beagle és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Szia Moszkva!

Én is most kezdem, neked milyen géped van?
      Én kettő alappal rendelkezem, egy 1962-es és egy 1964-es 311-essel mindkettő sima limuzin.
      Legelőször a gumicuccokat szeretném megvenni, ha tudsz valamit, hogy hol érdemes keresni, esetleg mi egyezik meg más típusokkal szívesen fogadnám az infókat.

köszi:
      O.Sanyi

Komment

Gumi alkatrészek: Wartburg.EU - Shop, info, etc about W311
        Van nála púposhoz minden, ami kellhet, és vannak ígéretes projektek, pl új lökhárító, hűtőrács gyártása. Sok minden már most kapható.
        OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Én is vásároltam nála,nagyon közvetlen és barátságos.A gyártott termékek méret és minta pontosak.Az árai is elfogadhatóak.Csak ajánlani tudom!

Komment

Látom már indítottak ilyen témát,így ide írom én is,hogy a mai napon megleptem magam egy 1965-ös 311-es Wartburggal! (hogy a Trabi ne legyen egyedül)
            Egészen jó állapotban van,első tulajos,örökösöktől vettem,hagyatékival! Lesz pár kérdésem,főleg Sinter barátomhoz,mert a 311-es még idegen típus nekem.. Vannak már képeim is:Click image for larger version

Name:	8546440_8.jpg
Views:	2
Size:	57.3 KB
ID:	143426 Innen ástuk ki...Click image for larger version

Name:	8546440_9.jpg
Size:	56.9 KB
ID:	143427 Itt már sikerült kihúzni:Click image for larger version

Name:	1907922_590379937730797_2364503276545173992_n.jpg
Size:	111.1 KB
ID:	143428Click image for larger version

Name:	10888891_590381177730673_4068227440281507735_n.jpg
Size:	115.6 KB
ID:	143429Click image for larger version

Name:	10888935_590380527730738_3402932498927940308_n.jpg
Size:	90.1 KB
ID:	143430
            Első kérdésem mindjárt,hogy vajon létezett ilyen kárpit eredetileg???Click image for larger version

Name:	8546440_3.jpg
Size:	48.6 KB
ID:	143431Click image for larger version

Name:	8546440_2.jpg
Size:	48.6 KB
ID:	143432
            Titus, ptm004 és 14 további látogató kedvelte ezt.

Komment

megleptem magam
              Ha láttál már sárga embert, akkor én most az vagyok ! ( És nem a hepatitistől )

Komment

Lehet hogy kínai vagy,
                Szinte éreztem hogy lesz valaki, aki nem hagyja ki !

Komment

Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Látom már indítottak ilyen témát,így ide írom én is,hogy a mai napon megleptem magam egy 1965-ös 311-es Wartburggal! (hogy a Trabi ne legyen egyedül)
                  Egészen jó állapotban van,első tulajos,örökösöktől vettem,hagyatékival! Lesz pár kérdésem,főleg Sinter barátomhoz,mert a 311-es még idegen típus nekem.. Vannak már képeim is:[ATTACH=CONFIG]25919[/ATTACH] Innen ástuk ki...[ATTACH=CONFIG]25920[/ATTACH] Itt már sikerült kihúzni:[ATTACH=CONFIG]25921[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]25922[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]25923[/ATTACH]
                  Első kérdésem mindjárt,hogy vajon létezett ilyen kárpit eredetileg???[ATTACH=CONFIG]25924[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]25925[/ATTACH]
                  Jövőre ezzel mész Keszibe? És ki viszi a trabit meg a motort?

Komment

Hát nem valószínű,hogy Kesziig kész leszek a Waresszal,így marad a Trabi. De vonóhorgot szeretnék erre is,mert a Wartburg mögött is jól mutat a Skif.....

Komment

Ha lúd akkor legyen kövér!!. Stilszerűen néz ki majd mögötte.Érdekes az NDK-s króm is bírta a viszontagságokat,legalább is Sinterén és a Tieden is jól néz ki.A kérdésedre válaszolva az ajtó kárpit már nem hiszem,hogy eredeti abban a korban a pepita a sportosság szimbóluma volt. Nem tudom manapság milyen küszöböket lehet kapni hozzá minden esetre ha még van előre össze pont hegesztett az rossz választás mert a belsejét nem lehet utólag rendesen le kezelni. Gratula hozzá.

Komment

Néztem én is a hirdetést, ennyit simán meg ért! Szerintem jó vétel volt. Gratulálok.

Komment

Érdekes az NDK-s króm is bírta a viszontagságokat,legalább is Sinterén és a Tieden is jól néz ki

Igazából "csak" az elmúlt öt évben állt szabad ég alatt,mert az örökösök eladták a házat és el kellett hozni a garázsból....

A kérdésedre válaszolva az ajtó kárpit már nem hiszem,hogy eredeti abban a korban a pepita a sportosság szimbóluma volt.
                          Az a fura nekem,hogy érintetlennek tűnik az egész,de valahogy nem stimmel. Az örökösök állítják,hogy a nagyapjuk és az apjuk sem kárpitoztatta és hajlamos vagyok elhinni nekik,hiszen nem érdekük hazudni,ezen nem múlt az adás-vétel.

Néztem én is a hirdetést, ennyit simán meg ért! Szerintem jó vétel volt. Gratulálok.
                          Köszönöm! Szerintem is jó vétel volt,bár fogok vele szívni rendesen,pl fékpedál beesik,a porlasztó 353-asé,de a csomiban benne van az eredeti is,bár nem lehet tudni miért lett cserélve. Van pár Tiszakeszin készült képem a tiédről SINTER,hát lesz ezzel dolog,mire olyan lesz mint a tiéd. A bácsi érthetetlen okokból lemázolta a csomagteret,motorteret zöldre,(de mindent ám)ami persze levelekben pereg és alatta szép kék... Állítólag a fényezés is gyári....

No mindegy,holnap hozom haza trailerrel,aztán meglátjuk....

Komment

Bármiben ha tudok segítek, ha csak "nézzük má meg hogy is vót", vagy alkatrész kellene, vagy bármi.
                            Féktől nem kell megijedni, van hozzá minden, egyedül főfékhengert nem adnak polcról, de arra is van megoldás.

A bácsi érthetetlen okokból lemázolta a csomagteret,motorteret zöldre,
                            Ez nem tudom milyen divat volt akkoriban de elég sok autón láttam ilyen minden ok nélküli random lefestegetést. Azért némelyik elkövetőtől úgy megkérdezném: Ez most mé vót jaó??

Komment

Környezetvédelmi oka lehetett talán?
                              Tény, hogy a mi zöld Trabinkat az egyik kacsánk réveteg szemekkel nézte és enni akart belőle.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X