Köszi! Bár képen minden szebben mutat.....
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Wartburg 311
Collapse
X
-
Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésekedvem támadt egy kis polírozásra
Komment
-
Basszus össze kell szedjem magam mert ha nem vigyázok lepipálsz a gépeddel.. Kezd szép lenni amúgy, Grat!
Neked is van Trabid is,vagy az valaki másé?? Sajnos nekem előbb-utóbb valamelyiktől meg kell válnom....
Össze sem lehet hasonlítani az „előtte” képpel. Szép lett, gratulálok!
Neked is köszi!
Komment
-
Neked is van Trabid is,vagy az valaki másé??
Kíváncsi vagyok a Wareszra ha majd jó idő lesz, és Szadán leszünk, és nem zavarunk akkor meglátogatnálak.
Amúgy most ahogy nézegettem a képeid, a gyerkőc odajött, simán megette hogy a miénk a kocsi, csak a rendszám tűnt fel neki hogy nem stimmel.
- 7 likes
Komment
-
Kíváncsi vagyok a Wareszra ha majd jó idő lesz, és Szadán leszünk, és nem zavarunk akkor meglátogatnálak.
De ugyan ilyen színű mint a tied, csak fiatalabb nála. Kicsit rendbe kellene szednem mert 98 óta nem ment és a fékek nem bírták röhögés nélkül ki, amúgy egész jó.
Amúgy most ahogy nézegettem a képeid, a gyerkőc odajött, simán megette hogy a miénk a kocsi, csak a rendszám tűnt fel neki hogy nem stimmel.
- 5 likes
Komment
-
Természetesen várunk szeretettel!
Az enyémnek a kasztnija is odavolt nagyon
A legnagyobb az lesz ha a két Waresz egyszerre, egyidőben, egymás mellett.
- 3 likes
Komment
-
Az tök jó!
Bár kettőnk közül neked van több munkád a géppel azért nagyon szurkolok hogy össze jöjjön. Bármi amiben tudok segítek.
Mondjuk most nekem is meggyűlt a bajom a Waresszal de nem akkora a gond hogy veszélyeztesse a küldetést. A hét végén be akartam röffenteni de nem sikerült. Nem forgatott csak gyengén. Feltöltöttem az akkut, ugyanaz. Gondoltam rossz az aksi de biztos ami biztos betettem egy másik Wartburgba, abban meg úgy forgat majd kiugrik a motor. Tehát nem aksi bajom van. Úgyhogy kicsit kezelésbe kell vennem a gépet mielőtt fel tudom költeni a téli álmából.
- 1 like
Komment
-
Én most egyenlőre üzemanyag tankra várok,elvileg a hét végére hozzák Miskolcról. Az önindító nekem is lassan forgatta az elején és néha ki is dobta a bendixet. Felújíttattam,azóta szépen teker. Én a porlasztó úszóházával küzdöttem sokat,mert a tartó csavarjánál folyton elengedte a benzint és ezért nehezen indult egy nap állás után. Úgy néz ki,most végre sikerült olyan tömítő anyagot találnom,amivel tömít rendesen. A kipufogó sem az igazi,szóval van még meló bőven....
- 2 likes
Komment
-
Hétvégén szakítottam egy kis időt a vasra. Kicseréltem a főkábeleket aksisarukat. Most jobb lett mert már tekeri lassan de biztosan, de az elején azt csinálja mikor elkezdek indítózni hogy alig tudja átfordítani a motort, ez kb egy fordulat majd úgymond erőt vesz magán és utána már forgat. Kizárásos alapon önindító lesz, de kíváncsi lennék mi miatt csinálja az önindító ezt? Nem találkozott ilyennel valaki?
Komment
-
sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésekíváncsi lennék mi miatt csinálja az önindító ezt?
De ha már kicserélted és mindig ezt produkálja...
Komment
-
Vezeték ki van cserélve. Tök új kábel, tök új saruk, forrasztva, felpucolva, ahogy kell. Ezért gondolom hogy csak az önindító lehet a hunyó. És igazándiból azért piszkálja a fantáziám az önindítónál fennálló hiba miértje mert tavaly volt levéve róla, szét is volt szedve, de semmi rendellenesség nem látszott.
- - - Updated - - -
De ha már kicserélted és mindig ezt produkálja
- 2 likes
Komment
-
Csak egy ötlet, de szerintem lehet, hogy a behúzótekercsnél ahol zárja a motor áramkörét, az ott lévő érintkező "pogácsák" vannak beégve, legalábbis anno nekünk a Moszkvicsnál, egy behúzómágnes csere (még akkoriban lehetett originál cccp dobozos zsírpapíros gyártmányt kapni) csodát tett az önindítóval, persze fontos dolog az összes "nagyáramú" csatlakozás oxidmentessége is..de azt ahogy írod már megoldottad.
- 3 likes
Komment
Komment