Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
NsU fan vagyok. Így videókban még nem hallottam olyant ami úgy járt volna mint az enyém ( zörejmentesen,és oly alacsony alapjáraton). Nemsoká hoznak egyet javítani,majd azon kiélem magam.
Én úgy élvezkedem:mikor az MTZ-hengerfejtömítést cserélem nem rakom vissza a kipufogót és beindítom és levett gázzal megállás előtti fordulaton3-400n/p hallgatom a 4700-cm2-motor dübörgését,na olyankor még két napig süketebb vagyok az átlagosnál is!
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Nagyon eltértünk a címtől,ezért Ildikónak nagyon sok örömmel eltöltött órát kívánok nyeregben. Meg egyébként is..klassz dolog mikor egy csaj motorozik. A pöfögés varázsa: videó a neten valami amcsi stabil gép,ami percenként hat-hét pöffenéssel elvan. Elképesztő volt,nagyonn tetszett. Gondolom szelepet támasztott,karburátort zárt.. de minden 4-5. fordulaton gyujtott.
Kedves Fórumtársak, de ha nem bántok meg senkit, akkor inkább barátok!
Kicsit régen jártam erre, foghatnám arra is, hogy sok volt a munka, és tényleg. A fő oka nem ez volt, hanem az, hogy családbővítési akciótervet tűztünk ki magunk elé A legelső lépés az volt, hogy felmondtam az iskolában, ahol gazdasági vezetőként dolgoztam, hogy győzzük a munkát a vállalkozásunkban ketten, illetve remélhetőleg egy darabig majd Demeter fogja magára vállalni ezt a terhet.
Így most a legfontosabbá az "ifjú motorost a világnak" projekt gyakorlati megvalósítása vált számunkra
Valóban hiányoltuk a Demeter brigádot,de olyan információk csorogtak,hogy betegek vagytok,-de nagyon.Vártunk a gyógyulásra és reméltük,hogy ismét aktivizáljátok magatokat,-de így is jó.
A gyerek az nagy felelősség,sok öröm és sok bánat forrása és,ha meg fog születni életetek végéig lesz miért aggódni,-de ez az élet rendje.
Jó egészséget és kitartó próbálkozásokat kívánok!
Azért két próbálkozás között,erőgyűjtésként,néha nézzetek be a fórumra,-mert hiányoztok!
Komment