Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Ildikó - Yamaha SR 250

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

na akkor áruld el,ez a kijelentésed mely járgányra illik???
    NSU OSL................:d
    Vagy a Suzuki LS 650 Savage...
    https://www.youtube.com/watch?v=wcX9snHLhkA
    Esetleg egy Ardie: :
    https://www.youtube.com/watch?v=TI39_Iro8P4
    Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2016 nov. 08, 20:09.
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

NSU OSL...:d
      És nekem meddig kell élnem,hogy haljak egyet élőben:és meddig,hogy én járhassak vele?
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mely járgányra illik??
        NsU fan vagyok. Így videókban még nem hallottam olyant ami úgy járt volna mint az enyém ( zörejmentesen,és oly alacsony alapjáraton). Nemsoká hoznak egyet javítani,majd azon kiélem magam.

Komment

Nemsoká hoznak egyet javítani,majd azon kiélem magam.
          Nem kell kiengedni a garázsból...vagy nagyon sokáig(évtizedekig) szorul javításra.
          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Wsievers tud valamit..

Komment

Ardie: :
              Ez már király.......................................
              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Ez már király...
                NSU nyitott szelepekkel császár..

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  NSU OSL...:d

És nekem meddig kell élnem,hogy haljak egyet élőben:és meddig,hogy én járhassak vele?
                  nem sokáig - ha csak ez a kivánságod

https://www.youtube.com/watch?v=fwWZwVhsaHs

jössz és beindítjuk

Komment

Azzal a csővel szépen szól.

Komment

nem sokáig - ha csak ez a kivánságod
                      ja!

Komment

...akkor , mikor jöttök ?

Komment

NSU nyitott szelepekkel császár..
                          Én úgy élvezkedem:mikor az MTZ-hengerfejtömítést cserélem nem rakom vissza a kipufogót és beindítom és levett gázzal megállás előtti fordulaton3-400n/p hallgatom a 4700-cm2-motor dübörgését,na olyankor még két napig süketebb vagyok az átlagosnál is!

Komment

Nagyon eltértünk a címtől,ezért Ildikónak nagyon sok örömmel eltöltött órát kívánok nyeregben. Meg egyébként is..klassz dolog mikor egy csaj motorozik. A pöfögés varázsa: videó a neten valami amcsi stabil gép,ami percenként hat-hét pöffenéssel elvan. Elképesztő volt,nagyonn tetszett. Gondolom szelepet támasztott,karburátort zárt.. de minden 4-5. fordulaton gyujtott.

Komment

Kedves Fórumtársak, de ha nem bántok meg senkit, akkor inkább barátok!

Kicsit régen jártam erre, foghatnám arra is, hogy sok volt a munka, és tényleg. A fő oka nem ez volt, hanem az, hogy családbővítési akciótervet tűztünk ki magunk elé A legelső lépés az volt, hogy felmondtam az iskolában, ahol gazdasági vezetőként dolgoztam, hogy győzzük a munkát a vállalkozásunkban ketten, illetve remélhetőleg egy darabig majd Demeter fogja magára vállalni ezt a terhet.

Így most a legfontosabbá az "ifjú motorost a világnak" projekt gyakorlati megvalósítása vált számunkra

Komment

Kedves Ildikó!

Rajta,-hát és sokasodjatok!

Valóban hiányoltuk a Demeter brigádot,de olyan információk csorogtak,hogy betegek vagytok,-de nagyon.Vártunk a gyógyulásra és reméltük,hogy ismét aktivizáljátok magatokat,-de így is jó.

A gyerek az nagy felelősség,sok öröm és sok bánat forrása és,ha meg fog születni életetek végéig lesz miért aggódni,-de ez az élet rendje.

Jó egészséget és kitartó próbálkozásokat kívánok!

Azért két próbálkozás között,erőgyűjtésként,néha nézzetek be a fórumra,-mert hiányoztok!

Üdvözlettel:Che

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X