Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

A veterán aprón hirdetnek Csepel 250/u főtengelyt...350e Ft-ért.... Rákérdeztem a Peugot(109 model 1929-ből) árára. 1500 euróért vették. Ha összehasonlítom mennyi pénzért mit adnak...azért a peugeottban csak több vas van..

Komment

.azért a peugeottban csak több vas van..
      Ha kilóra nézzük mindenképpen... de mink azért nem szaladnánk be a MÉH-be velük....

Komment

Én nem vagyok egy Pannónia fan, de ebben mi az OT ? Szerintem hemzseg benne a hiba !http://veteranapro.hu/szolo-motorker...-p-10-pannonia

Komment

de ebben mi az OT
          Az a lényeg, hogy csillogjon, nem? Hogy ez meg az nem évjárathelyes az úgysem számít.
          There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Az a lényeg, hogy csillogjon, nem? Hogy ez meg az nem évjárathelyes az úgysem számít.
            Légy szives , nyilatkoz a fenti kijelentés hangsújképéről ( humoros , rezignált , gúnyos , helyeslő ...) mert csak akkor válaszolnám azt amit gondolok ,ha legalább közel azonos a véleményünk . Mert ha esetleg pannóniás vagy akkor most karácsony lévén nem rontanám a hangulatot

T 8 Naggyon szép!

ez meg nekem tetszik , és röhögök ,hogy sikerült a sok típusbarátnak igy feltornászni az évek alatt az árakat

Komment

Légy szives , nyilatkoz a fenti kijelentés hangsújképéről
              Pannoniás vagyok, mondjam még? Igazából a cél a gúny volt a minősítés kapcsán. Magát a motort mindenki olyanra csinálja meg, amilyenre szeretné - csak nem kell mindent OT-re vinni.
              There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

nyilatkoz a fenti kijelentés hangsújképéről
                Nincs itt hangsúlykép. Semleges vélemény, szerintem.
                Ennyi erővel bármelyik motor lehetne Ot-s.

és röhögök ,hogy sikerült a sok típusbarátnak igy feltornászni az évek alatt az árakat
                Az érzelmek megfizethetetlenek (már akinek)! Mondhatnánk úgy is hogy a Pannónia egy életforma.

Komment

Nekem tetszik a Pannónia.. Az ár az akadály.. Becsülöm azokat,akik annyi szenvedés,bírkózás után is kitartanak mellette..

Komment

Becsülöm azokat,akik annyi szenvedés,bírkózás után is kitartanak mellette..
                    Ez így rendben is van, de azért van egy ésszerű határ.?

Komment

, de azért van egy ésszerű határ.?
                      Van akinél nincs.. De ez relatív..

Komment

Na már mindegy , elmult vagy is elszált a mérgem . Igazán csak párhuzamba akartam állítani egy veterán autót ,amit megbuktatnak mert nincs frissen ezüstre festve a kipufogórendszere ----egy pannóniával amit manapság már milkalilán , mindenféle magyar alkatrészekkel is oda lehet vinni . Merthátezpannónia huuuuuuuuuuu. Igazából a rendszer ami nem tetszik .

Komment

egy pannóniával
                          Hallottam róla, hogy magyar motort szinte bármilyen állapotban átengednek, ott elnézőbbek a vizsgáztatók. Csillogjon, az a lényeg.
                          Az oka, hogy minnél többet megmentsenek. Legalábbis így hallottam azoktól, akik közel vannak a tűzhöz.
                          Ugyan ez lenne az a kezdeményezés, hogy a 125 ös Csepeleket/Danuviákat ismerjék el Hungarikumként, és hogy ezek vizsga és rendszám(kb mint az 50-esek) használhatók legyenek, csak biztosítással.
                          Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 dec. 25, 21:35.

Komment

Merném kritizálni az elkpzelésed.......

Komment

Ugyan ez lenne az a kezdeményezés, hogy a 125 ös Csepeleket/Danuviákat ismerjék el Hungarikumként, és hogy ezek vizsga és rendszám (kb mint az 50-esek) használhatók legyenek, csak biztosítással.
                              Más országokban is ugyanúgy van...szerintem, csak nem Hungarikumnak hívják, hanem germanikumnak vagy italianikumnak vagy akárminek. Természetesen, itthon megspékelve még egy-két "csavarral", szokás szerint...

Igazából a rendszer, ami nem tetszik .
                              Na, ebben egyetértünk, teljes mértékben...

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Merném kritizálni az elkpzelésed.......
                                Ez nem az én elképzelésem, ezt én is csak hallottam.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X