Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
A veterán aprón hirdetnek Csepel 250/u főtengelyt...350e Ft-ért.... Rákérdeztem a Peugot(109 model 1929-ből) árára. 1500 euróért vették. Ha összehasonlítom mennyi pénzért mit adnak...azért a peugeottban csak több vas van..
Az a lényeg, hogy csillogjon, nem? Hogy ez meg az nem évjárathelyes az úgysem számít.
Légy szives , nyilatkoz a fenti kijelentés hangsújképéről ( humoros , rezignált , gúnyos , helyeslő ...) mert csak akkor válaszolnám azt amit gondolok ,ha legalább közel azonos a véleményünk . Mert ha esetleg pannóniás vagy akkor most karácsony lévén nem rontanám a hangulatot
Légy szives , nyilatkoz a fenti kijelentés hangsújképéről
Pannoniás vagyok, mondjam még? Igazából a cél a gúny volt a minősítés kapcsán. Magát a motort mindenki olyanra csinálja meg, amilyenre szeretné - csak nem kell mindent OT-re vinni.
There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Na már mindegy , elmult vagy is elszált a mérgem . Igazán csak párhuzamba akartam állítani egy veterán autót ,amit megbuktatnak mert nincs frissen ezüstre festve a kipufogórendszere ----egy pannóniával amit manapság már milkalilán , mindenféle magyar alkatrészekkel is oda lehet vinni . Merthátezpannónia huuuuuuuuuuu. Igazából a rendszer ami nem tetszik .
Hallottam róla, hogy magyar motort szinte bármilyen állapotban átengednek, ott elnézőbbek a vizsgáztatók. Csillogjon, az a lényeg.
Az oka, hogy minnél többet megmentsenek. Legalábbis így hallottam azoktól, akik közel vannak a tűzhöz.
Ugyan ez lenne az a kezdeményezés, hogy a 125 ös Csepeleket/Danuviákat ismerjék el Hungarikumként, és hogy ezek vizsga és rendszám(kb mint az 50-esek) használhatók legyenek, csak biztosítással.
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 dec. 25, 22:35.
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Ugyan ez lenne az a kezdeményezés, hogy a 125 ös Csepeleket/Danuviákat ismerjék el Hungarikumként, és hogy ezek vizsga és rendszám (kb mint az 50-esek) használhatók legyenek, csak biztosítással.
Más országokban is ugyanúgy van...szerintem, csak nem Hungarikumnak hívják, hanem germanikumnak vagy italianikumnak vagy akárminek. Természetesen, itthon megspékelve még egy-két "csavarral", szokás szerint...
Komment