Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

A veterán aprón hirdetnek Csepel 250/u főtengelyt...350e Ft-ért.... Rákérdeztem a Peugot(109 model 1929-ből) árára. 1500 euróért vették. Ha összehasonlítom mennyi pénzért mit adnak...azért a peugeottban csak több vas van..

Komment

.azért a peugeottban csak több vas van..
      Ha kilóra nézzük mindenképpen... de mink azért nem szaladnánk be a MÉH-be velük....

Komment

Én nem vagyok egy Pannónia fan, de ebben mi az OT ? Szerintem hemzseg benne a hiba !http://veteranapro.hu/szolo-motorker...-p-10-pannonia

Komment

de ebben mi az OT
          Az a lényeg, hogy csillogjon, nem? Hogy ez meg az nem évjárathelyes az úgysem számít.
          There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Az a lényeg, hogy csillogjon, nem? Hogy ez meg az nem évjárathelyes az úgysem számít.
            Légy szives , nyilatkoz a fenti kijelentés hangsújképéről ( humoros , rezignált , gúnyos , helyeslő ...) mert csak akkor válaszolnám azt amit gondolok ,ha legalább közel azonos a véleményünk . Mert ha esetleg pannóniás vagy akkor most karácsony lévén nem rontanám a hangulatot

T 8 Naggyon szép!

ez meg nekem tetszik , és röhögök ,hogy sikerült a sok típusbarátnak igy feltornászni az évek alatt az árakat

Komment

Légy szives , nyilatkoz a fenti kijelentés hangsújképéről
              Pannoniás vagyok, mondjam még? Igazából a cél a gúny volt a minősítés kapcsán. Magát a motort mindenki olyanra csinálja meg, amilyenre szeretné - csak nem kell mindent OT-re vinni.
              There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

nyilatkoz a fenti kijelentés hangsújképéről
                Nincs itt hangsúlykép. Semleges vélemény, szerintem.
                Ennyi erővel bármelyik motor lehetne Ot-s.

és röhögök ,hogy sikerült a sok típusbarátnak igy feltornászni az évek alatt az árakat
                Az érzelmek megfizethetetlenek (már akinek)! Mondhatnánk úgy is hogy a Pannónia egy életforma.

Komment

Nekem tetszik a Pannónia.. Az ár az akadály.. Becsülöm azokat,akik annyi szenvedés,bírkózás után is kitartanak mellette..

Komment

Becsülöm azokat,akik annyi szenvedés,bírkózás után is kitartanak mellette..
                    Ez így rendben is van, de azért van egy ésszerű határ.?

Komment

, de azért van egy ésszerű határ.?
                      Van akinél nincs.. De ez relatív..

Komment

Na már mindegy , elmult vagy is elszált a mérgem . Igazán csak párhuzamba akartam állítani egy veterán autót ,amit megbuktatnak mert nincs frissen ezüstre festve a kipufogórendszere ----egy pannóniával amit manapság már milkalilán , mindenféle magyar alkatrészekkel is oda lehet vinni . Merthátezpannónia huuuuuuuuuuu. Igazából a rendszer ami nem tetszik .

Komment

egy pannóniával
                          Hallottam róla, hogy magyar motort szinte bármilyen állapotban átengednek, ott elnézőbbek a vizsgáztatók. Csillogjon, az a lényeg.
                          Az oka, hogy minnél többet megmentsenek. Legalábbis így hallottam azoktól, akik közel vannak a tűzhöz.
                          Ugyan ez lenne az a kezdeményezés, hogy a 125 ös Csepeleket/Danuviákat ismerjék el Hungarikumként, és hogy ezek vizsga és rendszám(kb mint az 50-esek) használhatók legyenek, csak biztosítással.
                          Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 dec. 25, 22:35.
                          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Merném kritizálni az elkpzelésed.......

Komment

Ugyan ez lenne az a kezdeményezés, hogy a 125 ös Csepeleket/Danuviákat ismerjék el Hungarikumként, és hogy ezek vizsga és rendszám (kb mint az 50-esek) használhatók legyenek, csak biztosítással.
                              Más országokban is ugyanúgy van...szerintem, csak nem Hungarikumnak hívják, hanem germanikumnak vagy italianikumnak vagy akárminek. Természetesen, itthon megspékelve még egy-két "csavarral", szokás szerint...

Igazából a rendszer, ami nem tetszik .
                              Na, ebben egyetértünk, teljes mértékben...

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Merném kritizálni az elkpzelésed.......
                                Ez nem az én elképzelésem, ezt én is csak hallottam.
                                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X