A veterán aprón hirdetnek Csepel 250/u főtengelyt...350e Ft-ért.... Rákérdeztem a Peugot(109 model 1929-ből) árára. 1500 euróért vették. Ha összehasonlítom mennyi pénzért mit adnak...azért a peugeottban csak több vas van..
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Én nem vagyok egy Pannónia fan, de ebben mi az OT ? Szerintem hemzseg benne a hiba !http://veteranapro.hu/szolo-motorker...-p-10-pannonia
- 2 likes
Komment
-
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz a lényeg, hogy csillogjon, nem? Hogy ez meg az nem évjárathelyes az úgysem számít.
T 8 Naggyon szép!
ez meg nekem tetszik , és röhögök ,hogy sikerült a sok típusbarátnak igy feltornászni az évek alatt az árakat
- 4 likes
Komment
-
Légy szives , nyilatkoz a fenti kijelentés hangsújképérőlThere's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 5 likes
Komment
-
nyilatkoz a fenti kijelentés hangsújképéről
Ennyi erővel bármelyik motor lehetne Ot-s.
és röhögök ,hogy sikerült a sok típusbarátnak igy feltornászni az évek alatt az árakat
- 1 like
Komment
-
Na már mindegy , elmult vagy is elszált a mérgem . Igazán csak párhuzamba akartam állítani egy veterán autót ,amit megbuktatnak mert nincs frissen ezüstre festve a kipufogórendszere ----egy pannóniával amit manapság már milkalilán , mindenféle magyar alkatrészekkel is oda lehet vinni . Merthátezpannónia huuuuuuuuuuu. Igazából a rendszer ami nem tetszik .
- 9 likes
Komment
-
egy pannóniával
Az oka, hogy minnél többet megmentsenek. Legalábbis így hallottam azoktól, akik közel vannak a tűzhöz.
Ugyan ez lenne az a kezdeményezés, hogy a 125 ös Csepeleket/Danuviákat ismerjék el Hungarikumként, és hogy ezek vizsga és rendszám(kb mint az 50-esek) használhatók legyenek, csak biztosítással.Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 dec. 25, 22:35."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 4 likes
Komment
-
Ugyan ez lenne az a kezdeményezés, hogy a 125 ös Csepeleket/Danuviákat ismerjék el Hungarikumként, és hogy ezek vizsga és rendszám (kb mint az 50-esek) használhatók legyenek, csak biztosítással.
Igazából a rendszer, ami nem tetszik .
- 3 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMerném kritizálni az elkpzelésed......."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
Komment