Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Egy újabb Képesmotoron talált hirdetés: A kilométeróra helyett egy vízóra van, vagy mi?!?
    Futott kilométer: 260 köbméter
    BeniP10&P21 kedvelte ezt.

Komment

Találkoztam én is azzal a hirdetéssel Mókás már maga a kezdet is hogy P5 de az a vízóra

Komment

Bosszantas 2
        En is vettem egy tlf-et 15 eve lattatlanba nagyon keves penzert lese irom ket evvel ez elott ment elhozta a tesom ezzel is volt veletlenul motorkuli rendszam forgalmi bukosisak meg egy pardarab konyv tobbekkozott aTernai Zoltan "A motorkerekpar" ami szerintem egy kivalo eggyertelmu szakkonyv ajanlom mindenkinek
        Azert kell neha egy kis szerencse

Komment

Attached Files
          BigZ, BeniP10&P21 és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Nekem ami nagyon szúrja a szemem (és már láttam ezt másik Csepelnél, Pannoniánál és talán még Danuviánál is) az a kormánytartó konzolok előre fordítása. Lehet, hogy kényelmi szempont, ha mondjuk egy colosabb ember ül a motorra, de nagyon el tudja rontani az összképet. Vagy ez gyárilag van így, mert lehet most nagy hülyeséget írtam, de nekem úgy tetszik, ha hátrafelé néznek a kormánytartók.

Komment

Napokban csak eltátottam a számat a p20, p21 irányjelző kapcsolón. Tudom, hogy vannak ritka alkatrészek amit drágán adnak, de ez már sokkoló. "a vaterán láttam én ilyet 6ezer forintba is"... Félek, hogy ha más is nézi és akar eladni akkor majd az is az érveket másolja az árral együtt.
              Pannonia P20-as új indexkapcsoló!

Komment

Komment

soveny, sricsi70 és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Nos, ezek nekem továbbra sem veterán alkatrészek .
                    Talán egy-két évtized múlva azok lesznek.
                    Tudod ApaE, minél több helyen hirdet az ember(ingyen), úgy nő az esély!
                    és sricsi70 kedvelte ezt.
                    A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

-t5- kedvelte ezt.

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        De ezzel az erővel a Nők Lapjában, vagy a Kutya Újságban, netán a Hegyisport és Turista Magazinban is hirdethetne !
                        Hidd el, hogy ott is megpróbálná ha nem kerülne a 'megerősödött forintjába'
                        chemotox kedvelte ezt.

Komment

Mint ahogy láttuk egy neves gyár muzeumában :vannak -veterán Hegyisport motorok is!--tehát ne becsüljük le a fentnevezett magazin olvasói köreiben rejtőző potenciális vevőkört....
                          barna kedvelte ezt.

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Mint ahogy láttuk egy neves gyár muzeumában :vannak -veterán Hegyisport motorok is!--tehát ne becsüljük le a fentnevezett magazin olvasói köreiben rejtőző potenciális vevőkört....
                            Hát bizony, azokon meg a típustisztaság miatt tényleg jól mutatna egy Opel Astra "oldalablak".
                            (csak vicceltem)

Komment

Töröltem az ablakot.

Esetleg megpróbálhatnánk, hogy itt csak az Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetéseket emeljük ki, míg a "hibásakat" ide gyűjtenénk: http://veteran.forum.hu/hibak-bejele...jelentese-165/

Nyilván nem egyértelmű, hogy hol a határ, de hátha...
                              Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

bocsánat -igaz - eltértünk a tárgytól

(ha kell nyugottan törlj)-mégegyszer elnézést kérek

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X