Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Bosszantas 2
En is vettem egy tlf-et 15 eve lattatlanba nagyon keves penzert lese irom ket evvel ez elott ment elhozta a tesom ezzel is volt veletlenul motorkuli rendszam forgalmi bukosisak meg egy pardarab konyv tobbekkozott aTernai Zoltan "A motorkerekpar" ami szerintem egy kivalo eggyertelmu szakkonyv ajanlom mindenkinek
Azert kell neha egy kis szerencse
Nekem ami nagyon szúrja a szemem (és már láttam ezt másik Csepelnél, Pannoniánál és talán még Danuviánál is) az a kormánytartó konzolok előre fordítása. Lehet, hogy kényelmi szempont, ha mondjuk egy colosabb ember ül a motorra, de nagyon el tudja rontani az összképet. Vagy ez gyárilag van így, mert lehet most nagy hülyeséget írtam, de nekem úgy tetszik, ha hátrafelé néznek a kormánytartók.
Napokban csak eltátottam a számat a p20, p21 irányjelző kapcsolón. Tudom, hogy vannak ritka alkatrészek amit drágán adnak, de ez már sokkoló. "a vaterán láttam én ilyet 6ezer forintba is"... Félek, hogy ha más is nézi és akar eladni akkor majd az is az érveket másolja az árral együtt. Pannonia P20-as új indexkapcsoló!
Mint ahogy láttuk egy neves gyár muzeumában :vannak -veterán Hegyisport motorok is!--tehát ne becsüljük le a fentnevezett magazin olvasói köreiben rejtőző potenciális vevőkört....
Mint ahogy láttuk egy neves gyár muzeumában :vannak -veterán Hegyisport motorok is!--tehát ne becsüljük le a fentnevezett magazin olvasói köreiben rejtőző potenciális vevőkört....
Hát bizony, azokon meg a típustisztaság miatt tényleg jól mutatna egy Opel Astra "oldalablak".
(csak vicceltem)
A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
Komment