Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szerintem inkább udvarolni kellene, nem csavargatni!
    És hátulról egy hang megszólalna 5ezerért viheti garanciát nem vállalok "by apuka"
    Tamás78 kedvelte ezt.

Komment

-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Egyetértek Tamás78 emberrel, mindent eredményesebben lehet értékesíteni, ha csak megemlítik egy hölgy lehetőségét, mert nagyon sokan vizuális típusok vagyunk és egy női nevet is azonnal kapcsoljuk a tüneményes női alakhoz amelyre mindig "vágytunk". Utána jöhet a portéka amelyet megvennénk!
      Genfben a lányok oly csodásak - YouTube
      Hát én ezeket a lányokat inkább etetném mint ruháznám !
      Intrepid és BeniP10&P21 kedvelte ezt.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Hát én ezeket a lányokat inkább etetném mint ruháznám !
        veterán börzén lenne ilyen felhozatal

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Szerintem inkább udvarolni kellene, nem csavargatni!
          Én csavargatás közben udvarlok !!

Komment

p-21 panonia egy kicsit rendbehozva
            már már teljesen bele zúgtam a kétfejűkbe. Bár pár hirdetésnél furcsának érzem, hogy nem tudják megfejteni p20 vagy p21. Lehet csak a gyártási évet adták meg hanyagul. Na de most csak ezt az egyet emelném ki.

Ezen példány is jól mutatja, hogy köze nincs a p21-he. Igazából még büszke p20-as is mivel a dobozolt vázas.
            Igazából ez volt amin fennakadtam vagy beteltem, hogy ami néha írva van nem is az.
            De legeltettem a szemem. Látható, hogy egykori gazdi Lux-ra irigykedett. Ennek tekintetében MZ fordulatszám mérőt szépen installálta. A nyílt láncvédő pedig kicsit egyedibb lett. De nem is az amin töprengek.
            Ha más is megnézi a képeket valóban dupla benzincsapos tankot tettek rá. Tudom hogy volt luxon csak restaurált daraboknál se jellemző és ritka is.

Komment

Ha valaki akar egy jó vételt szerintem az annak tessék ha még nem találtatok rá.
              http://www.kepesmotor.hu/pannonia-veteran_motor/p850221

Komment

darkside eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Ha valaki akar egy jó vételt szerintem az annak tessék ha még nem találtatok rá.
                Eladó Pannonia P10 H (Gyári állapot) - Képes Motor
                Csak attól tartok ,hogy az ideiglenes kivonás a nyolcvanas években történhetett Tehát mindent elölről kell kezdeni.

Komment

Ezt nem értem mit kell előről kezdeni? Műszaki, eredet, okmány és mehet is a "száguldás"
                  soveny kedvelte ezt.

Komment

Ha ideiglenesen kivonod a járgányod, egy fél év elteltével semmit nem kell tenned, csak ráülsz és " mehet is a száguldás "
                    Jelen esetben pedig elölről kezdesz mindent.
                    -Műszaki vizsga
                    -Eredetvizsga
                    -Biztosításkötés
                    -Okmányiroda
                    -Meg 50-60 ezer forint mínusz illetékekre. Az idegeskedésről nem is beszélve.

CSUPÁN ENNYI AMIT NEM ÉRTETTÉL!!

Komment

CSUPÁN ENNYI AMIT NEM ÉRTETTÉL!!
                      Igen, de ezt a vásárlás miatt amúgy is meg kellene tenni, nem?

Komment

ha üzemben tartói akkor lehet hogy nem kell. "csak tippelem, sose csináltam "

Komment

soveny eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Igen, de ezt a vásárlás miatt amúgy is meg kellene tenni, nem?
                          Ez már szőrszál hasogatás !
                          De egyébként NEM ! A rendszámot nem kell cserélned, és a matrica is marad. Sőt ! Ha van műszakija, vizsgára sem kell menned.
                          soveny kedvelte ezt.

Komment

Én nem idegeskedtem még egyik motoromnál sem, műszaki nem nagy cucc csak a fék legyen jó, eredetnél meg mindíg meg kell mutogatni mit hol találnak, mert nem tudnak semmit, az okmányba meg csak forint kell ha ezeken túl vagyok.

Komment

darkside eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Én nem idegeskedtem még egyik motoromnál sem, műszaki nem nagy cucc csak a fék legyen jó, eredetnél meg mindíg meg kell mutogatni mit hol találnak, mert nem tudnak semmit, az okmányba meg csak forint kell ha ezeken túl vagyok.
                              HÚÚÚÚÚÚÚ!!
                              Elmesélhetnéd hogy hova hordod a gépeidet meg melyik irodába jársz, mert szerintem most az egész veterános társadalom téged irigyel. És nem kicsit !
                              soveny és kollarg kedvelte ezt.

Komment

Elmesélhetnéd hogy hova hordod a gépeidet meg melyik irodába jársz
                                Csinálhatnánk egy ilyen témát is, hogy hol érdemes ügyintézni. Bár az ország túlsó feléből azért nem hinném hogy megérné a vándorlást.

A helyi (Csorna, Gy-M-S) vizsgaállomás-okmányiroda párossal nekem is csak pozitív tapasztalataim vannak ezidáig.
                                soveny kedvelte ezt.
                                There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X