Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Egyetértek Tamás78 emberrel, mindent eredményesebben lehet értékesíteni, ha csak megemlítik egy hölgy lehetőségét, mert nagyon sokan vizuális típusok vagyunk és egy női nevet is azonnal kapcsoljuk a tüneményes női alakhoz amelyre mindig "vágytunk". Utána jöhet a portéka amelyet megvennénk! Genfben a lányok oly csodásak - YouTube
Hát én ezeket a lányokat inkább etetném mint ruháznám !
p-21 panonia egy kicsit rendbehozva
már már teljesen bele zúgtam a kétfejűkbe. Bár pár hirdetésnél furcsának érzem, hogy nem tudják megfejteni p20 vagy p21. Lehet csak a gyártási évet adták meg hanyagul. Na de most csak ezt az egyet emelném ki.
Ezen példány is jól mutatja, hogy köze nincs a p21-he. Igazából még büszke p20-as is mivel a dobozolt vázas.
Igazából ez volt amin fennakadtam vagy beteltem, hogy ami néha írva van nem is az.
De legeltettem a szemem. Látható, hogy egykori gazdi Lux-ra irigykedett. Ennek tekintetében MZ fordulatszám mérőt szépen installálta. A nyílt láncvédő pedig kicsit egyedibb lett. De nem is az amin töprengek.
Ha más is megnézi a képeket valóban dupla benzincsapos tankot tettek rá. Tudom hogy volt luxon csak restaurált daraboknál se jellemző és ritka is.
Ha ideiglenesen kivonod a járgányod, egy fél év elteltével semmit nem kell tenned, csak ráülsz és " mehet is a száguldás "
Jelen esetben pedig elölről kezdesz mindent.
-Műszaki vizsga
-Eredetvizsga
-Biztosításkötés
-Okmányiroda
-Meg 50-60 ezer forint mínusz illetékekre. Az idegeskedésről nem is beszélve.
Igen, de ezt a vásárlás miatt amúgy is meg kellene tenni, nem?
Ez már szőrszál hasogatás !
De egyébként NEM ! A rendszámot nem kell cserélned, és a matrica is marad. Sőt ! Ha van műszakija, vizsgára sem kell menned.
Én nem idegeskedtem még egyik motoromnál sem, műszaki nem nagy cucc csak a fék legyen jó, eredetnél meg mindíg meg kell mutogatni mit hol találnak, mert nem tudnak semmit, az okmányba meg csak forint kell ha ezeken túl vagyok.
Én nem idegeskedtem még egyik motoromnál sem, műszaki nem nagy cucc csak a fék legyen jó, eredetnél meg mindíg meg kell mutogatni mit hol találnak, mert nem tudnak semmit, az okmányba meg csak forint kell ha ezeken túl vagyok.
HÚÚÚÚÚÚÚ!!
Elmesélhetnéd hogy hova hordod a gépeidet meg melyik irodába jársz, mert szerintem most az egész veterános társadalom téged irigyel. És nem kicsit !
Komment