emu eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgyetértek Tamás78 emberrel, mindent eredményesebben lehet értékesíteni, ha csak megemlítik egy hölgy lehetőségét, mert nagyon sokan vizuális típusok vagyunk és egy női nevet is azonnal kapcsoljuk a tüneményes női alakhoz amelyre mindig "vágytunk". Utána jöhet a portéka amelyet megvennénk!
Genfben a lányok oly csodásak - YouTubeIntrepid és BeniP10&P21 kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHát én ezeket a lányokat inkább etetném mint ruháznám !
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzerintem inkább udvarolni kellene, nem csavargatni!
Komment
-
p-21 panonia egy kicsit rendbehozva
már már teljesen bele zúgtam a kétfejűkbe. Bár pár hirdetésnél furcsának érzem, hogy nem tudják megfejteni p20 vagy p21. Lehet csak a gyártási évet adták meg hanyagul. Na de most csak ezt az egyet emelném ki.
Ezen példány is jól mutatja, hogy köze nincs a p21-he. Igazából még büszke p20-as is mivel a dobozolt vázas.
Igazából ez volt amin fennakadtam vagy beteltem, hogy ami néha írva van nem is az.
De legeltettem a szemem. Látható, hogy egykori gazdi Lux-ra irigykedett. Ennek tekintetében MZ fordulatszám mérőt szépen installálta. A nyílt láncvédő pedig kicsit egyedibb lett. De nem is az amin töprengek.
Ha más is megnézi a képeket valóban dupla benzincsapos tankot tettek rá. Tudom hogy volt luxon csak restaurált daraboknál se jellemző és ritka is.
Komment
-
Ha valaki akar egy jó vételt szerintem az annak tessék ha még nem találtatok rá.
http://www.kepesmotor.hu/pannonia-veteran_motor/p850221
Komment
-
darkside eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa valaki akar egy jó vételt szerintem az annak tessék ha még nem találtatok rá.
Eladó Pannonia P10 H (Gyári állapot) - Képes Motor
Komment
-
Ha ideiglenesen kivonod a járgányod, egy fél év elteltével semmit nem kell tenned, csak ráülsz és " mehet is a száguldás "
Jelen esetben pedig elölről kezdesz mindent.
-Műszaki vizsga
-Eredetvizsga
-Biztosításkötés
-Okmányiroda
-Meg 50-60 ezer forint mínusz illetékekre. Az idegeskedésről nem is beszélve.
CSUPÁN ENNYI AMIT NEM ÉRTETTÉL!!
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCSUPÁN ENNYI AMIT NEM ÉRTETTÉL!!
Komment
-
soveny eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgen, de ezt a vásárlás miatt amúgy is meg kellene tenni, nem?
De egyébként NEM ! A rendszámot nem kell cserélned, és a matrica is marad. Sőt ! Ha van műszakija, vizsgára sem kell menned.soveny kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
darkside eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn nem idegeskedtem még egyik motoromnál sem, műszaki nem nagy cucc csak a fék legyen jó, eredetnél meg mindíg meg kell mutogatni mit hol találnak, mert nem tudnak semmit, az okmányba meg csak forint kell ha ezeken túl vagyok.
Elmesélhetnéd hogy hova hordod a gépeidet meg melyik irodába jársz, mert szerintem most az egész veterános társadalom téged irigyel. És nem kicsit !
- 2 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseElmesélhetnéd hogy hova hordod a gépeidet meg melyik irodába jársz
A helyi (Csorna, Gy-M-S) vizsgaállomás-okmányiroda párossal nekem is csak pozitív tapasztalataim vannak ezidáig.soveny kedvelte ezt.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 1 like
Komment
Komment