Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ilyenkor leszek rosszul ! Ez a nemzedék fogja megkeresni a nyugdíjunkat, aki egy mondatot sem tud leírni helyesen.http://veteranapro.hu/segedmotoros-k...tang-motorblok
    Abban egyet értek,hogy a mai nemzedék jó részének a helyesírása sokszor minősíthetetlen,de a nyugdíjunkat nem ők fogják megkeresni,hiszen legtöbbjüknek a munka is büdös,nem csak a tanulás....

Komment

"csak a tanulás...."
      Már csak az a kérdés, hogy mit tanulnak? Mert hogy nem nyelvtant, az biztos

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        na meg szerintem olajozás miatt nem biztos hogy jó egy fekvőre tervezett motort állítva szerelni.
        Ennyi a válaszom: Amúgy van álló Briggs motor is normális talppal. Van ennél teljesebb videó is.
        Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 dec. 30, 09:11.
        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Okos megoldás!
          Már csak az esztétikumon kellene alakítani.
          Vagy tényleg egy (gyárilag) álló elrendezésűből kiindulni (pl. gyepszellőztető)

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            "csak a tanulás...."
            Már csak az a kérdés, hogy mit tanulnak? Mert hogy nem nyelvtant, az biztos
            Én csak azt nem értem, hogy rendben van nem tudnak helyesen írni. De a számítógépen van helyesírás ellenőrző ami egy szintén nagyon jó tanár. De erre sem veszik a fáradságot..... És nem csak fiatalok.
            Bár sok velük a gond, ne felejtsük el a korábbi nemzedékeknek is megvan-volt a keresztje.....
            Mi is voltunk (vagyunk) fiatalok!

Komment

Így nem is néz ki rosszul:

Komment

Valaki egy ilyet esetleg? http://negyhengeresjawa.freewb.hu/

Komment

Click image for larger version

Name:	673.jpg
Views:	1
Size:	124.6 KB
ID:	139018Click image for larger version

Name:	216.jpg
Size:	19.2 KB
ID:	139019Click image for larger version

Name:	204.jpg
Size:	35.8 KB
ID:	139020a képgyüjteményemben nincs négyhengeres,de ezek sem semmik.
                  "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    [ATTACH=CONFIG]20649[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20650[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20651[/ATTACH]a képgyüjteményemben nincs négyhengeres,de ezek sem semmik.

Igen én is láttam ezeket. A poén amit belinkeltem oldalt én úgy értelmezem, hogy megrendelésre legyártják.

Komment

a képgyüjteményemben nincs négyhengeres,de ezek sem semmik.
                      http://negyhengeresjawa.freewb.hu/kepek pedig itt "mutassa"

Komment

http://huns2huns.com/az-elegans-magyar-pannonia/

Igaz, hogy nem hirdetés, de ez a "cikk" is megér egy misét.
                        Utoljára szerkesztve a következő által: Venom; 2014 jan. 06, 14:45.

Komment

Hát igen...Első kép egy Junak M10, a második egy Jawa 360 És az Awo 250 Sportot se felejtsük ki...
                          Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 jan. 06, 15:04.

Komment

[quote]#2130Igaz, hogy nem hirdetés, de ez a "cikk" is megér egy misét.[/guote]

Hát a cikk írójának már szerintem gyűjtik a misérevalót a pannóniások. Mert az oké, hogy volt közös lengyel-magyar király Báthory István személyében, és a Habsburg-monarchia révén a csehekkel közös államban éltünk egy ideig, azért a Junakot és a Jawát már csak a nevük miatt is hagyjuk meg a lengyeleknek és a cseheknek.

Komment

négyhengeres,de ezek sem semmik.
                              Ez a Gugyella István féle 6 hengeres Jawa előtte-utána képei. Először a gyári vázban volt, később épült hozzá egy egyedi váz is.

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Hát igen...Első kép egy Junak M10, a második egy Jawa 360

Most nézem a negyedik képet. Ocskay úrnak igaza volt. Tényleg létezett kardánhajtásos prototípus. Ezek szerint NDK-magyar kooprodukció volt?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X