mir-mur eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésena meg szerintem olajozás miatt nem biztos hogy jó egy fekvőre tervezett motort állítva szerelni.Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 dec. 30, 09:11."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése"csak a tanulás...."
Már csak az a kérdés, hogy mit tanulnak? Mert hogy nem nyelvtant, az biztos
Bár sok velük a gond, ne felejtsük el a korábbi nemzedékeknek is megvan-volt a keresztje.....
Mi is voltunk (vagyunk) fiatalok!
Komment
-
mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése[ATTACH=CONFIG]20649[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20650[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20651[/ATTACH]a képgyüjteményemben nincs négyhengeres,de ezek sem semmik.
Igen én is láttam ezeket. A poén amit belinkeltem oldalt én úgy értelmezem, hogy megrendelésre legyártják.
Komment
-
mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea képgyüjteményemben nincs négyhengeres,de ezek sem semmik.
Komment
-
http://huns2huns.com/az-elegans-magyar-pannonia/
Igaz, hogy nem hirdetés, de ez a "cikk" is megér egy misét.Utoljára szerkesztve a következő által: Venom; 2014 jan. 06, 14:45.
Komment
-
Hát igen...Első kép egy Junak M10, a második egy Jawa 360 És az Awo 250 Sportot se felejtsük ki...Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 jan. 06, 15:04."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
Komment
-
[quote]#2130Igaz, hogy nem hirdetés, de ez a "cikk" is megér egy misét.[/guote]
Hát a cikk írójának már szerintem gyűjtik a misérevalót a pannóniások. Mert az oké, hogy volt közös lengyel-magyar király Báthory István személyében, és a Habsburg-monarchia révén a csehekkel közös államban éltünk egy ideig, azért a Junakot és a Jawát már csak a nevük miatt is hagyjuk meg a lengyeleknek és a cseheknek.
Komment
-
mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenégyhengeres,de ezek sem semmik."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHát igen...Első kép egy Junak M10, a második egy Jawa 360
Most nézem a negyedik képet. Ocskay úrnak igaza volt. Tényleg létezett kardánhajtásos prototípus. Ezek szerint NDK-magyar kooprodukció volt?
Komment
Komment