Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Egy dologról kevés szó esett mely nagyon lényeges ebben a dologban! Az a fránya mani..!. Annál a Német vevőnél azért,hogy" pukkassza a szomszédot" nem számít tételnek az 1400 EU.Nem is a kidolgozás inkább az, hogy másnak nincs ilyen és legyen nagyon feltűnő-és ez számít a jelen esetben.Lehet, hogy sokszor jó lenne ha nem kellene a pénztárca alját lesni de biztos számomra nem ez jelenti a boldogságot.
joker kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Soha nem értettem meg, hogy egy szép kiállású járművet miért kell tönkretenni? Ebből nem lessz semmi, csak egy nagy halom ócskavas. Ugyanaz a kategória, mint manapság a tunninghülyegyerekek körbespojlerezett, vasalódeszkás szarjai. Mondom ezt úgy, hogy nem szeretem az amerikai autókat...A viccet félre téve, a megértéshez ajánlom elolvasni ezt. És a kommenteket is, különösen a 35. számút. Remélem egy picit segít megérteni az érthetetlent.
Ha annyira valami újat és egyedit akar, van lemez, vascső, az építés, de ez egy szar.UK kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
A Pannóniából legyártottak cirka 870 ezer darabot. Úgy saccolom, kb 20-30 ezer lehet szerte a világban felujítva, vagy legalábbis működőképesen megőrizve.
A többi ócska vas lett. Akár átalakítva, akár nem. És ez nem is a világ legnagyobb motorkerékpár gyárja volt, még akkor sem, amikor működött.
Mindennek, még az emberi testnek is ez a sorsa.
Komment
-
A halom ócskavasból lehet még újra autó, a bedarált autókból viszont már sosem. Hetente adnak le működőképes Ladákat, Skodákat és egyebeket, amik mennek a zúzdába - az én szívem azokért jobban fáj, mert még a lehetősége is elvész egy későbbi feltámadásnak. A Cadillac átépítés nekem sem tetszik (én kevésbé lettem volna radikális, ha már mindenképpen faragni akarok), de megértem azt, aki ha lehetősége adódik megvalósítani az álmait, nem szalasztja el a pillanatot.Ebből nem lessz semmi, csak egy nagy halom ócskavas.
Amióta viszont ilyen videókat látni, nem tudom mit gondoljak a menthetetlen autókról.
Tulajdonképpen ez is faragva van, csak kicsit más hozzáállással.
wsievers kedvelte ezt.Everything is better when you decide you don't care.
- 1 like
Komment
-
Szerintem ez az ár annak éri meg, akinek ez a tökéletes gyári állapot a szerelme, és/vagy:
- övé, vagy valamelyik kedves hozzátartozóé volt a motor felujítás előtt, és/vagy,
- neki, vagy valamelyik kedves hozzátartozónak sok sok kedves emléke fűződik ilyen, vagy épp ehhez a motorhoz...
Mert én pl. ezért a motorért nem adnék ennyit, (bár gyönyörű) de ennek a sokszorosát költöttem a TLF-emre, a fenti okok miatt.
És emiatt egy kivülálló engem sem néz normálisnak
és persze annak, akinek nem okoz gondot ennek az árnak a kifizetése...Utoljára szerkesztve a következő által: TLF65; 2014 júl. 02, 10:23.UK kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Ez esetleg érdekelhet valakit: Pannonia T5 vezetékköteg Nyergesújfalu ”¢ OLX.hu (korábban Apród)
Komment
-
Neked is? Nekem is, csak nekem ingyen.Hol lehet ilyen BMW-ket faragni? Kéne egy munkába járáshoz.
A kép innen van:
BMW Cafe Racers, BMW Scramblers, BMW R80 – R100 Customs by Kevil's Speed Shop UK
(A google első találata "BMW scrambler" kifejezésre... Mondjuk azért vagyok otthon a témában, mert nálam épül már egy ilyen munkába járós motor, egy nagyon ramaty állapotú 1978-as Suzuki GS500-ból. Már megvágott vázzal vettem, elkezdett átalakítással, de elég kreativitás hiánya - no meg az állapotokat látva feltehetőleg a szakértelem és egy nagyon minimális anyagi keret sem állt rendelkezésre - félbeszakította a projektet az eladónál. De nekem jó lesz, feltéve hogy végre elkészül, mert a tömítéskészlet a szelepszár-szimmerringekkel és a vezérműlánc 2 hónap alatt értek ide... De festeni elkezdtem, a blokkot már össze(-felé)rakom, túraenduró gumik vannak a kerekeken, egyedi hátsó sárfogót elkészítettem egy repedt gyáriból, indextartókat a hétvégén fogok csinálni, még kell E-jeles klasszikus vonalú lámpa, á la Lucas 525... Gondolom el tudod képzelni: japán sor4, még berúgókarral, de már 3 tárcsafékkel, tipikus UJM vonalak.)Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2014 júl. 02, 19:33.UK kedvelte ezt.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 1 like
Komment
. Mennyibe kerül egy egy olyan alap -aminek nem cserés hanem javítható mondjuk az összes fő eleme ? Az összes többi dolog ( közel annyi mint más átlag motoron ) . A munka annyi mint egy 250 ccm 0szériásinportdölux Csepelen .
Komment