Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Népszerű a portéka, jó részét elvitték már és az eladó képben van a "papírozás" mikéntjével.
A 21-es van még meg Pannóniából, de az ára nem olyan, amire mindenképp ugrani kell. Persze, ha olyan lett volna, nyilván már az se lenne meg.
Hehe, ez jó. Én mondjuk azt sem értem, hogy miért kell egyből agresszívnak lenni már a hirdetés feladásakor: "Egyetemes fogó. Ami nem hagyományos kombinált fogó mielőtt a sok( okos írna), cső sokszögletű kulcsok 3 méretben, gumiszerelővas.13-17 es kulcs. P10-es szerszámosában találtam."
Miért nem lehet simán így írni: "Egyetemes fogó, cső sokszögletű kulcsok 3 méretben, gumiszerelővas.13-17 es kulcs. P10-es szerszámosában találtam."
Miért kell rögtön beletolni az arcunkba, hogy még azt sem tudjuk mi a különbség az egyetemes meg a hagyományos között. Pláne, hogy nagyon úgy néz ki, hogy semmi. Ez számomra a "Tudod mit medve? B... meg a fűnyíródat!" tipikus esete.
supermax, sepy és 2 további látogató kedvelte ezt.
Everything is better when you decide you don't care.
Kedves ApaE! A két fogó között bizonyára még az a különbség, hogy az egyik iskolázott" egyetemre" járt a másik pedig síma " snassz mezei" fogó.Az ára ennek megfelelően van beállítva.
Komment