Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ennyiért Én is megválnék egy 1988-as 36000km-es /elsőgazdás -nagypapámé volt/ kormányváltós 353 Watrburgtól

Komment

Azé' ettő' igen megijednék, ha szembejönne valahol
      Manet S100 oldalkocsis veteránmotor Budapest XVIII. kerület ”¢ OLX.hu (korábban Apród)
      Még ablaktörlője is van
      CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Hát , sok ..rt láttam már , de ez ott van a pitén !

Viszont szerintem néhány cseh-szlovák kolléga sok -sok mindenre hajlandó lenne érte meg adna pézt is
        Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2014 aug. 19, 10:24.
        sinter, CZsolti és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Ezt nézzétek !!! dagadhat sok kebel Scaduto: vendo Fiat Balilla 508 camioncino 1935 (76078)

Komment

Ezt esetleg UK-nak javaslom:
            utban van
            "Akaraterő és szorgalom, ez a két tulajdonság az, amellyel bármilyen célt el lehet érni."

Komment

Ezt láttátok már?? Pannónia p20 tlf p12 Putnok ”¢ OLX.hu (korábban Apród)

Komment

Aha, kíváncsi lennék hogy a hagyatékról hivatalos végzés van-e és a korábbi adás-vételik is megvannak-e...

Komment

Demeter!
                  Szerintem ilyen összegért, ez csak természetes!
                  demeter és Tequila kedvelte ezt.

Komment

Ha valakinek nagyon felpiszkálta a fantáziáját, annak felajánlom hogy megnézem őket, mert tőlem 15 km-re vannak.
                    Beagle, demeter és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Hátul a sarokban az a 21-esnek látszó tárgy piszkálja.

Komment

ilyen összegért,
                        Lesz még ebben csavar ! " ár megegyezés szerint "
                        wsievers kedvelte ezt.

Komment

Népszerű a portéka, jó részét elvitték már és az eladó képben van a "papírozás" mikéntjével.
                          A 21-es van még meg Pannóniából, de az ára nem olyan, amire mindenképp ugrani kell. Persze, ha olyan lett volna, nyilván már az se lenne meg.

Komment

supermax, demeter és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Hehe, ez jó. Én mondjuk azt sem értem, hogy miért kell egyből agresszívnak lenni már a hirdetés feladásakor: "Egyetemes fogó. Ami nem hagyományos kombinált fogó mielőtt a sok( okos írna), cső sokszögletű kulcsok 3 méretben, gumiszerelővas.13-17 es kulcs. P10-es szerszámosában találtam."

Miért nem lehet simán így írni: "Egyetemes fogó, cső sokszögletű kulcsok 3 méretben, gumiszerelővas.13-17 es kulcs. P10-es szerszámosában találtam."

Miért kell rögtön beletolni az arcunkba, hogy még azt sem tudjuk mi a különbség az egyetemes meg a hagyományos között. Pláne, hogy nagyon úgy néz ki, hogy semmi. Ez számomra a "Tudod mit medve? B... meg a fűnyíródat!" tipikus esete.
                              supermax, sepy és 2 további látogató kedvelte ezt.
                              Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Kedves ApaE! A két fogó között bizonyára még az a különbség, hogy az egyik iskolázott" egyetemre" járt a másik pedig síma " snassz mezei" fogó.Az ára ennek megfelelően van beállítva.
                                Kobak, heeegany és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X