belülről egy lehajtható, eltolható retesszel. Amit a külső oldalról egy mágnessel tudsz becsukni.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs ha megszorul a retesz
És ezek a nyirkos környezet hatására szépen tudnak rohadni.
De egy sarokcsiszoló darabokban befér a lyukon, és egy kellően ügyes barlangász fél kézzel össze tudja bent rakni, kitapogatni a rossz lakatot és levágni.
Ehhez képest azért egy pinceajtó nem okozhat nagy gondot
(meg amúgyis, rozsdamentes acélból kell csinálni minden mozgó részt! )
Komment
-
De egy sarokcsiszoló darabokban befér a lyukon, és egy kellően ügyes barlangász fél kézzel össze tudja bent rakni,
(meg amúgyis, rozsdamentes acélból kell csinálni minden mozgó részt!)
- 2 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor aztán soha be nem mennél abba a pincébe, mert a rozsdamentest nem fogja a mágnes !
Komment
-
Gyorsan gúgliztam egy kicsit. Találtam is egy egész jónak tűnő táblázatot.
Eszerint a ferrites és martenzites rozsdamentes acélok mágnesezhetőek is.
Valamint rozsdamentes acélból manapság előszeretettel gyártanak edényeket is. Ami elég kellemetlen lenne ha a modern, indukciós főzőlapon nem melegedne
Tehát: Menny ki a konyhába egy mágnessel és a szép fényes edényeket vizsgáld meg
Persze van aminek csak az alja mágnesezhető. De van olyan hogy az egész fazék.
- 1 like
Komment
-
heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseegy mágnessel és a szép fényes edényeket vizsgáld meg
- 3 likes
Komment
-
A saválló lemez az ha jól tudom mágnesethető, és nem eszi a rozsda. Legalábbis amit mi használunk a cégnél ahhoz hasonló
Viszont amit korracélként vásároltam vasbótban az "ragyogott mint a tücsök segge" amíg nalam volt.
És hát a korracélt nem ragadta a hangszóró, míg a savállót mérsékelten.
Komment
-
Annyira megfájdul a szívem, mikor ilyeneket látok: Pannonia eladó Ráckeresztúr ”¢ OLX.hu (korábban Apród)
Szétflexelt váz, lámpa behorpadva, FÖLD a gyújtásban..."Akaraterő és szorgalom, ez a két tulajdonság az, amellyel bármilyen célt el lehet érni."
Komment
-
Komment