Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Biztos megkárogtok érte, de szerintem nem néz ki rozsdásnak a kerék, a fogat és a motor is jó állapotú. TLT-ről van szó jó pár cukor alkatrésze van, az oldalas magában is ~100 környékén mozog mostanában, állapot függvényében. Ami pedig még rengeteget dobhat az ár képzésen hogy érvényes forgalmis Pannóniáról van szó.
Vidd végig csak a papírozást már az sem olcsó, feltéve hogy sikerül.
Nekem kicsit drágának tűnt a dolog, hiszen nemrég hónapokig árultak egy műszakis almazöld TLT-t 320 ezerért, igaz, az szóló volt.
Amúgy teljesen relatív, hogy mi olcsó, mi drága...valszeg csak egy rossz poén volt a részemről.
(Amúgy én a legszebb egyhengeresnek a TLT-t tartom, ha nagy leszek, veszek egyet!)
Gyári állapotú.... ejjjjjha, lehet a 1986 óta a kert végébe áll, úgy fest már félig elsüllyedt! Ha újabban ezek a gyári állapotúak, akkor nem biztos hogy ezt a fogalmat ismerik a Tisztelt Hirdetők!
Karburátor ,gyújtó kábelek,hiányzó bowdenek? és természetesen ez a szín összeállítás/ újra festés,/és akkor jöhet a vezetékelés esetlegesen egy akku másik kipufogó és már 1mft.
Hát...az én véleményem: egyedi színösszeállítás - természetesen, ha valaki magának csinálja, ám legyen - talán eladásnál előnyösebb a gyári színösszeállítás, hiányoznak alkatrészek, ennyi pénzből egy viseltes, de hiánytalan motort már szépen rendbe lehet rakni.
Utána kell olvassak ennek a Californian-történetnek. A VAM kb. 1 éve mutatta be Károly(BA701) Californianját. Ott szó volt a korábbi évjáratú Californianokról is. Arra azonban nem emlékszem, hogy ilyen színösszeállításról írtak-e benne. Én csak piros-feketét találok.
Ha a képen látható hiányosságok nincsenek meg, akkor nagyon sokat kell még erre költeni.
Komment