..ja , ezek mindmiliomosok
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Fergusson eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePannóniások!
Tényleg ilyen drága a motorotok?
De hogy kik gerjesztik ezt a paradoxont...?!
- 1 like
Komment
-
korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzép az a "parasztkrómozott" kerék"Akaraterő és szorgalom, ez a két tulajdonság az, amellyel bármilyen célt el lehet érni."
Komment
-
Biztos megkárogtok érte, de szerintem nem néz ki rozsdásnak a kerék, a fogat és a motor is jó állapotú. TLT-ről van szó jó pár cukor alkatrésze van, az oldalas magában is ~100 környékén mozog mostanában, állapot függvényében. Ami pedig még rengeteget dobhat az ár képzésen hogy érvényes forgalmis Pannóniáról van szó.
Vidd végig csak a papírozást már az sem olcsó, feltéve hogy sikerül.
- 2 likes
Komment
-
OdinHEM
Biztos megkárogtok érte,
Nekem kicsit drágának tűnt a dolog, hiszen nemrég hónapokig árultak egy műszakis almazöld TLT-t 320 ezerért, igaz, az szóló volt.
Amúgy teljesen relatív, hogy mi olcsó, mi drága...valszeg csak egy rossz poén volt a részemről.
(Amúgy én a legszebb egyhengeresnek a TLT-t tartom, ha nagy leszek, veszek egyet!)
- 4 likes
Komment
-
Eladó használt MOSZKVICS 2140, 1986-os
Gyári állapotú.... ejjjjjha, lehet a 1986 óta a kert végébe áll, úgy fest már félig elsüllyedt! Ha újabban ezek a gyári állapotúak, akkor nem biztos hogy ezt a fogalmat ismerik a Tisztelt Hirdetők!
Komment
-
Alább kérdeztem a Pannónia árát...
Vissza nem vonom, de érdekes ez a hirdetés is...
Eladó Jawa Californian - Képes Motor
Komment
-
Utána kell olvassak ennek a Californian-történetnek. A VAM kb. 1 éve mutatta be Károly(BA701) Californianját. Ott szó volt a korábbi évjáratú Californianokról is. Arra azonban nem emlékszem, hogy ilyen színösszeállításról írtak-e benne. Én csak piros-feketét találok.
Ha a képen látható hiányosságok nincsenek meg, akkor nagyon sokat kell még erre költeni.
Ezeket találtam közben:
JM - Jawa 350 Californian typ 361.05.03, 361.05.04
JM - Jawa 350 Californian typ 361.05.00, 361.05.02
JM - Jawa 350 Californian typ 362
Komment
Komment