Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

..ja , ezek mindmiliomosok

Komment

Szép az a "parasztkrómozott" kerék

Komment

Fergusson eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Pannóniások!
        Tényleg ilyen drága a motorotok?
        Mikor venni kell, akkor k..va drága. Ha eladni, akkor viszont olcsó.
        De hogy kik gerjesztik ezt a paradoxont...?!

Komment

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Szép az a "parasztkrómozott" kerék
          Persze, legalább a rozsdát, meg a sarat eltakarja
          "Akaraterő és szorgalom, ez a két tulajdonság az, amellyel bármilyen célt el lehet érni."

Komment

Biztos megkárogtok érte, de szerintem nem néz ki rozsdásnak a kerék, a fogat és a motor is jó állapotú. TLT-ről van szó jó pár cukor alkatrésze van, az oldalas magában is ~100 környékén mozog mostanában, állapot függvényében. Ami pedig még rengeteget dobhat az ár képzésen hogy érvényes forgalmis Pannóniáról van szó.
            Vidd végig csak a papírozást már az sem olcsó, feltéve hogy sikerül.

Komment

OdinHEM
              Biztos megkárogtok érte,
              Dehogyis! Demeter összefoglalta a lényeget.

Nekem kicsit drágának tűnt a dolog, hiszen nemrég hónapokig árultak egy műszakis almazöld TLT-t 320 ezerért, igaz, az szóló volt.

Amúgy teljesen relatív, hogy mi olcsó, mi drága...valszeg csak egy rossz poén volt a részemről.
              (Amúgy én a legszebb egyhengeresnek a TLT-t tartom, ha nagy leszek, veszek egyet!)

Komment

Akkor milyen drága lesz!, tehát a megoldás gyors növés. Már bocs de az Győzike króm nem P.....szt króm.

Komment

Eladó használt MOSZKVICS 2140, 1986-os

Gyári állapotú.... ejjjjjha, lehet a 1986 óta a kert végébe áll, úgy fest már félig elsüllyedt! Ha újabban ezek a gyári állapotúak, akkor nem biztos hogy ezt a fogalmat ismerik a Tisztelt Hirdetők!

Komment

Miért? Úgy van ahogy a gyárból anno kijött, azóta az idő vasfogán kívül senki hozzá nem nyúlt...

Komment

Alább kérdeztem a Pannónia árát...

Vissza nem vonom, de érdekes ez a hirdetés is...

Eladó Jawa Californian - Képes Motor

Komment

Ebből a tipusból valóban nincs sok ! ( a színösszeállítás szerintem nem annyira gyárias )

Komment

Karburátor ,gyújtó kábelek,hiányzó bowdenek? és természetesen ez a szín összeállítás/ újra festés,/és akkor jöhet a vezetékelés esetlegesen egy akku másik kipufogó és már 1mft.

Komment

Kíváncsi volnék a többiek véleményére is...

Komment

Hát...az én véleményem: egyedi színösszeállítás - természetesen, ha valaki magának csinálja, ám legyen - talán eladásnál előnyösebb a gyári színösszeállítás, hiányoznak alkatrészek, ennyi pénzből egy viseltes, de hiánytalan motort már szépen rendbe lehet rakni.

Komment

Utána kell olvassak ennek a Californian-történetnek. A VAM kb. 1 éve mutatta be Károly(BA701) Californianját. Ott szó volt a korábbi évjáratú Californianokról is. Arra azonban nem emlékszem, hogy ilyen színösszeállításról írtak-e benne. Én csak piros-feketét találok.

Ha a képen látható hiányosságok nincsenek meg, akkor nagyon sokat kell még erre költeni.

Ezeket találtam közben:

JM - Jawa 350 Californian typ 361.05.03, 361.05.04

JM - Jawa 350 Californian typ 361.05.00, 361.05.02

JM - Jawa 350 Californian typ 362

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X