Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Egy kis-Csepel felújításának története
Collapse
X
-
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsak sajnos szerintem későn kezdtem el az ügyet,mert egy hónap, és apukám 60. éves, akkora kellene a dolog...
Egyébként szép ajándék ez papírok nélkül is, bár nem tudom Édesapád annyira elvetemült-e mint itt a legtöbben...
A beütést a váznyak környékén kell keresni, lásd: http://veteran.forum.hu/jarmuvek-ada...rendszam-1210/
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTéged Kollár Gábornak hívnak??There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzért mert, én Kollár Gáborné vagyok
De visszatérve az eredeti témához: szerintem megéri megpróbálni. Legjobb tudomásom szerint a kapcsolatfelvételi kérelemhez nem kell különösebb jogalap (mint például ahogy az "adatszolgáltatás" nevű KEKKH-s szolgáltatáshoz igazolni kell a tulajdonjogot), azaz elég ha egy összeszedett levelet írsz nekik.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
-
-
-
Csak 4 számtól van nyilvántartás???
Ez biztosan a rendszám?Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2012 aug. 22, 20:16.
Komment
-
stalker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
A nyívlántartóban két betű-négy szám, illetve három betű-három szám vagy alvázszám alapján tudnak keresniYou can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close
Komment
-
Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz cumit jelent... sajnos
Azért, csak egy hölgy a kérdező !
(Már ne haragudj a hozzászólásom miatt )Utoljára szerkesztve a következő által: Tamás78; 2012 aug. 22, 20:28.
- 2 likes
Komment
-
-
-
Csak a 2-4 es felállás a jó, ha nincs más akkor ez a terület nem járhatókorompaiistvan kedvelte ezt.You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close
- 1 like
Komment
-
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe mit keressek? Bármit amit találok számot és betűt, azt írjam be ide?
http://veteranapro.hu/images/63387_x300.jpg
2 betű 4 számot keress, az alapján már el lehet indulni. Megesik hogy eltakarja a festék, vagy épp csak látszik - esetleg erős fénynél érdemes vizsgálódni.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 1 like
Komment
-
-
Ezt nem értem, ha egyszer van rajta 2 betű 3 szám,akkor érdemes tovább keresni??? Hány rendszáma volt ennek a szerencsétlennek?? Két féle?? Kellene találnom még egy 2 betűs 4 számosat?
Komment
Komment