Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Egy kis-Csepel felújításának története

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Hát nem vagyok rendőr
    Arany színű
    Megnézem,Soveny írását, nyilván megérne nekem is annyit a dolog.
    Csak sajnos szerintem későn kezdtem el az ügyet,mert egy hónap, és apukám 60. éves, akkora kellene a dolog...
    Téged Kollár Gábornak hívnak??Click image for larger version

Name:	309488_151470994977307_407097020_n.jpg
Views:	2
Size:	165.6 KB
ID:	131840Click image for larger version

Name:	kkkk.jpg
Views:	2
Size:	102.7 KB
ID:	131841
    CZsolti, kollarg és DCS kedvelte ezt.

Komment

Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Csak sajnos szerintem későn kezdtem el az ügyet,mert egy hónap, és apukám 60. éves, akkora kellene a dolog...
      Néha egész gyorsan dolgozik a KEKKH, de egy kapcsolatfelvételnél úgy zajlik, hogy ők kiküldik a levelet, és utána leveszika kezüket a dologról. Ha valaki megkapja és felbontja a levelet, ráadásul fel is hív vagy levelet ír neked, akkor lehet továbblépni, de megeshet hogy senki sem fog keresni, pl. mert nem akar a motorral foglalkozni. Sajnos ez van, de egy próbát mindenképpen megér.
      Egyébként szép ajándék ez papírok nélkül is, bár nem tudom Édesapád annyira elvetemült-e mint itt a legtöbben...

A beütést a váznyak környékén kell keresni, lásd: http://veteran.forum.hu/jarmuvek-ada...rendszam-1210/

Téged Kollár Gábornak hívnak??
      Igen. Miért kérded?
      There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Köszönöm.

Azért mert, én Kollár Gáborné vagyok
        soveny kedvelte ezt.

Komment

Azért mert, én Kollár Gáborné vagyok
          Akkor megnyugodtam, már megijedtem, hogy megint megelőzött a rosszhírem.. Végülis ha nagyon keresnénk akár találhatnánk is valamiféle távoli rokoni kötődést a férjedhez, mert a nagyapám még Csobánkán született...

De visszatérve az eredeti témához: szerintem megéri megpróbálni. Legjobb tudomásom szerint a kapcsolatfelvételi kérelemhez nem kell különösebb jogalap (mint például ahogy az "adatszolgáltatás" nevű KEKKH-s szolgáltatáshoz igazolni kell a tulajdonjogot), azaz elég ha egy összeszedett levelet írsz nekik.

Komment

Megnéztem a váznyakot.
            Ez van rajta: KY 656
            Ez mi?

Komment

Az cumit jelent... sajnos

Nézelődj tovább, ezt nem lehet használni, túl régi.
              Utoljára szerkesztve a következő által: Aries88; 2012 aug. 22, 20:09.
              You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

Csak 4 számtól van nyilvántartás???
                Ez biztosan a rendszám?
                Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2012 aug. 22, 20:16.

Komment

stalker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

A nyívlántartóban két betű-négy szám, illetve három betű-három szám vagy alvázszám alapján tudnak keresni
                  Ez egy másik témában már feljött

Komment

Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Az cumit jelent... sajnos
                    Kedves Aries88 !
                    Azért, csak egy hölgy a kérdező !
                    (Már ne haragudj a hozzászólásom miatt )
                    Utoljára szerkesztve a következő által: Tamás78; 2012 aug. 22, 20:28.
                    és kedvelte ezt.

Komment

Igazad van, bocsánat (ez a rendszernek szólt)
                      Tamás78 és kedvelte ezt.

Komment

De mit keressek? Bármit amit találok számot és betűt, azt írjam be ide?

Komment

Csak a 2-4 es felállás a jó, ha nincs más akkor ez a terület nem járható
                          korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

De mit keressek? Bármit amit találok számot és betűt, azt írjam be ide?
                            Aha, aztán segítünk kiválogatni. A 2 betű 3 szám már haladás valamennyire, de az a 2 betű 4 szám előtti variáció, amiről nem maradt fenn nyilvántartás sajnos. Itt egy illusztráció, azok ilyen rendszámtáblák voltak:

http://veteranapro.hu/images/63387_x300.jpg

2 betű 4 számot keress, az alapján már el lehet indulni. Megesik hogy eltakarja a festék, vagy épp csak látszik - esetleg erős fénynél érdemes vizsgálódni.
                            kedvelte ezt.

Komment

Hát igen a kis csepelt papírozni nem leány állom de a reményhal meg utoljára de a tonhal után biztos

Komment

Ezt nem értem, ha egyszer van rajta 2 betű 3 szám,akkor érdemes tovább keresni??? Hány rendszáma volt ennek a szerencsétlennek?? Két féle?? Kellene találnom még egy 2 betűs 4 számosat?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X