Tegnap mentek az idő által megszépült sztorik - húúúz, mint a barom, ezzel lehet ám 110 et is menni, harapja a kanyart...
Egyébként az Alföldön (Kecskemét környéke nagyon szépen vitte a 110-et. Igaz ez elmúlt 30éve, tehát lehet csak megszépült
)Mivel az áramosok bejelentették hogy majd egész napos áramszünet lessz,ezért a ,,Sárkányom"rokkant mivoltát figyelmen kívül hagyva,gondoltam egy Észak-Magyar túra éppen belefér zsúfolt semmit tevésem programjába!Berúgtam és tűz!(A mocit rúgtam be!Nem én rúgtam be!Vagyis én rúgtam be!De a mocit!.........hosszú!)Az idő szép a ,,Sárkány nyög,fullad,alapjárat nincs,ordít mint a sakál,pedig ,,Sárkány!"....csak nem megy!120-a vége fél órás gyorsulás után!De jól esett még ez is!21-es út...Salgótarján felé!Érdeklődve nézem az útépítőket!Mily szépen haladnak!Ezt a röpke 35km-es szakaszt már félig meg is csinálták pedig alig 5-6 éve kezdték!Nagybátonynál le a 23-as útra!Ózd felé!Mátraterenyénél rövidke pihenő OdinHem cimbinél!Lábadozik az operációja után!(Jobbulást neki és az apukájának is!)Tovább Pétervására!......és ez után jött a baszki!Nem vagyok prűd!Leírhatnám hogy micsoda hasgörcsöt kaptam..........de nem írom!Uzsgyi az erdőbe!Aztán trapp haza!Ami ugye alig 120km-re van!Szerencsére a ..Sárkány"nem akart menni!Ezért elmérgelődtem vele ami elvonta a figyelmemet más bajaimtól!Szóval rettentő állapotba kerültem haza!..........de kibírom és jó volt!!!!Kár hogy Ózdig nem jutottam el!Na majd legközelebb!(Ma már kész a 300-as henger!Teszem fel rögvest mert ez nem veteránoshoz méltó állapot!..........röviden ennyi hogyan vészeljünk át egy 8 órás áramszünetet!
Igaz!De addig csak itt a környéken néptelen utakon pöfékelek míg vagy ezret bele nem teszek!Más!Q-a hideg van felétek!
Oszt én honnan tudjam hogy arra felé mik vannak?!
Komment