Tegnap mentek az idő által megszépült sztorik - húúúz, mint a barom, ezzel lehet ám 110 et is menni, harapja a kanyart...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
De jót motoroztunk ma!
Collapse
X
-
UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz mondjuk nem így van. Jogosítvány, bukósisak, mert robogónak számít. Akkor kerékpár, ha a max 250W-os motor rásegít a pedálozásra és 25km/h felett lekapcsol.
Mint ahogy pedál is kellene rá, csak akkor lehetne villanybringa.
Ennek ellenére láttam már robogó formájút amit 400W-osként hirdettek. Persze a pedáloknak van kialakítva hely, valami olyan helyen ahol max egy strucc érné el őket, és persze felszerelve se láttam még olyan izén sose pedált. De a hely meg van neki, azzal meg senki se foglalkozik hogy 250 vagy 400W. Felül rá a mami és jó esetben csak 35-el, (rosszban egy kis lejtőn akár 40-el is!) száguld vele. Persze a szemüveg otthon van, mer hát a piacra menet minek az, hallani se hall semmit, a többi jármű sebességét meg távolságát se tudja felbecsülni(ha egyáltalán észreveszi) és persze a reakcióideje is siralmas és persze a KRESZ-t hírből sem ismeri. Abban a tudatban él hogy ő az idősebb, őt majd leengedik(persze, amikor 30-al kicsapat a bokor mögül a főútra a mellékútról...)
Nagymamás is mondta anno hogy neki villanybringa kell mert már tekerni nem bír az meg milyen jó lenne. Ja, amikor még bírt tekerni havonta vihettük orvoshoz mert a magas vérnyomásnak hála elesett... Persze nem lett belőle villanybringa. Menjen csak busszal, ott lakik a buszmegállótól 30m-re.
Annó amikor kezdtek errefelé elterjedni a villanybringák igencsak meglepődtem amikor a tüdőm kilehelve a 30°C-ban tekertem 35-el, a mami meg elhúzott mellettem...
- 6 likes
Komment
-
Írhatnám én ise jót motoroztam ma!(Vagy is tegnap!)........DE!(?)......rövid leszek!(Mondta a giliszta gyerek is mikor meglátta az ásó kertészt!)Mivel az áramosok bejelentették hogy majd egész napos áramszünet lessz,ezért a ,,Sárkányom"rokkant mivoltát figyelmen kívül hagyva,gondoltam egy Észak-Magyar túra éppen belefér zsúfolt semmit tevésem programjába!Berúgtam és tűz!(A mocit rúgtam be!Nem én rúgtam be!Vagyis én rúgtam be!De a mocit!.........hosszú!)Az idő szép a ,,Sárkány nyög,fullad,alapjárat nincs,ordít mint a sakál,pedig ,,Sárkány!"....csak nem megy!120-a vége fél órás gyorsulás után!De jól esett még ez is!21-es út...Salgótarján felé!Érdeklődve nézem az útépítőket!Mily szépen haladnak!Ezt a röpke 35km-es szakaszt már félig meg is csinálták pedig alig 5-6 éve kezdték!Nagybátonynál le a 23-as útra!Ózd felé!Mátraterenyénél rövidke pihenő OdinHem cimbinél!Lábadozik az operációja után!(Jobbulást neki és az apukájának is!)Tovább Pétervására!......és ez után jött a baszki!Nem vagyok prűd!Leírhatnám hogy micsoda hasgörcsöt kaptam..........de nem írom!Uzsgyi az erdőbe!Aztán trapp haza!Ami ugye alig 120km-re van!Szerencsére a ..Sárkány"nem akart menni!Ezért elmérgelődtem vele ami elvonta a figyelmemet más bajaimtól!Szóval rettentő állapotba kerültem haza!..........de kibírom és jó volt!!!!Kár hogy Ózdig nem jutottam el!Na majd legközelebb!(Ma már kész a 300-as henger!Teszem fel rögvest mert ez nem veteránoshoz méltó állapot!..........röviden ennyi hogyan vészeljünk át egy 8 órás áramszünetet!
- 16 likes
Komment
-
Nem a víztől!Talán nem volt jó ötlet a 4-ik napos lecsós virslit meg csócsálni reggelire!Kicseréltem tegnap a henger-dugó párost!A szomszédok nagy örömére kicsit beindítottam.Csak úgy natúr minden féle felesleges vacakokat nélkülözve(úgymint kipufogó PL)Hogy meglegyen a kellő akusztika a garázs ajtajában műveltem ezt!Ami remek öblös hangot kölcsönzött neki!
Furcsaság volt hogy 2db hengerfej tömülést kellett betenni különben hozzá ért a hengerfejhez a dugó(???????!!!!)Most vagy nem az övé vagy csak én vagyok válogatós?
300 hengert erre felé is lehet tesztelni
- 5 likes
Komment
-
Huh!Micsoda öröm egy idősödő veteránosnak mikor újra erőt érez a lába között!!!Csak semmi félre gondolat!Hiszen öregecske ,,Sárkányom"-ba raktam új erőművet!El is vittem egy rövidke körre (65km)Lehet érezni a tomboló erőt mely kitörni készül szűkre szabott börtönéből!....és ettől már oly közel a Boldog-ság!....csak pár lépés!Szóval jó volt!Közben még be is csajoztunk!........vagy is csak a ,,Sárkány" mert momentán nincs elrabolt király leánya!
- 8 likes
Komment
-
Kicsit szarul voltam lelkileg, na meg szorított itthon a magány is, úgyhogy be kellett iktatnom egy laza gyógymotorozást.
Utólag, kitűnő ötlet volt
Csak mentem céltalanul, szép helyek felé vitt az út...
Először gondoltam benézek Sinter kollégáékhoz, hátha foglalatoskodik a műhellyel és feltarthatom kicsit. De nem sikerült. Úgyhogy elindultam egy nagyobb körre. Nagyon jól viselkedett a vasló... vagy mi, acéldisznó! Ez egy nagy vastartalmú lélekgyógyszer! Visszafelé megláttam egy mélygarázst, hát uccu neki, dörmögtessük benne a gépezetet... A biztonsági őr kirontott a kuckójából. Neki nem tetszett annyira az alapjárati dörmögés. Hát megcsavartam neki egy kicsit a hangerőkart jobb kézzel Hátha a magasabb hangfekvést jobban kedveli. De az se jött be. Ezek a mai biztonsági őrök... semmi nem jó nekik
- 9 likes
Komment
-
Utólag, kitűnő ötlet volt
Csak mentem céltalanul, szép helyek felé vitt az út..
- 6 likes
Komment
-
heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA részegen bringázást mikor is engedélyezték? Tavaly? És hivatalosan csak addig amíg uralni tudod a járművet. Ja, és főúton is!
Szerintem azt soha, de azért az jó dolog, hogy az ember nyáron biciklizés közben megihat egy hosszúlépést, vagy egy sört... És ha romlik a reakcióidőd (persze, hogy romlik...), akkor akár 2 m-rel is megnőhet a féktávod ami nem tűnik túl nagy kockázatnak az azóta eltelt időszak baleseti statisztikái alapján...Végre egy életízű intézkedés!!!
- - - Updated - - -
Ma olyan meleg nap volt, hogy nem lehetett kihagyni!!!...Talán az utolsó ilyen idén...
Mentem egy kört az Izzsel, és utána átszereltem az egyetlen akksit és visszapillantó tükör párt a a Pannóniára, és azzal. Már egy hónapja csak állt árván, féltem, kicsit megsértődött, de nem első rúgásra indult.
Hát, nem volt egyszerű! Sikerült kicsit elszoknom a Pannóniától. Ott indult, hogy tapostam neki az egyest , de nem vette be...Aztán leesett, hogy nem lefelé, hanem felfelé kellene...Más a súlypontja, máshogy kanyarodik, más a kuplungja, fékje, minden...Most ott tartok, hogy már mindegyiket bizonytalanul vezetem... Innen szép fejlődni...Utoljára szerkesztve a következő által: Lemezjáték; 2016 szept. 25, 20:23.
- 5 likes
Komment
Komment