Közlemény
Collapse
No announcement yet.
De jót motoroztunk ma!
Collapse
X
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa jól emlékszem Ricsi mondta, hogy erre az utánfutóra van valamilyen megoldás, hogy motort lehessen szállítani rajta. Sajnos elég rövid - 130 cm - a platója.
A vonórúdra hegesztettek egy kis téglalapot szögvasból, bár azt hiszem ez tilos, ez a téglalap rögzítette az első kereket oly módon hogy az koppig ki legyen tekerve mintha balra kanyarodnál. Akik sűrűn és csak erre használják kivágják a plató első lapját., én kivehetőre csinálnám.
A hátsó ajtót pedig egyszerűen leveszik.
Merthogy én ezt krosszmotorosoknál láttam ott ugye nem kaland a motor elejét átemelni a platón, de vannak 90 kg-nál nehezebb motorok is.
Ja és úgy kell beállítani hogy a hátsó kerék éppen felférjen a platóra a maradék pedig nem baj, ha kilóg.
Komment
-
A vonórúdra hegesztettek egy kis téglalapot szögvasból, bár azt hiszem ez tilos,
A hátsó ajtót pedig egyszerűen leveszik.
a maradék pedig nem baj, ha kilóg.
- 2 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA rakfelületről (hivatalosan) semmi nem lóghat le !
- 1 like
Komment
-
Nekem a barataim egyszer 1991-ben innet Triesztbol vittek 2 darab xt 550-est azt hiszem DIANA nevu utanfuton .Amikor meg lattak a motorokat amiket hazakellett vinni igen csak elkeseredtek de meg oldottuk.A motorok hatso kerekei az auto fele logtak ki es a lengovillan tamaszkodtak fel, a futo es a az auto kozott eppen annyi hely volt ,hogy a kilogo motoroktol meg eltudott fordulni.Szerencsere senki nem szolt erte pedig akkor meg kellett a hatarokon vacakolni.
- 3 likes
Komment
-
Lehet, hogy Lédi volt az?! Ez sem egy lószállító tipus. A címhez nem teljesen ragaszkodva a DE JÓT kihagynám ma eredetiségire kellett vinni a Floridát. Mivel vonóhorog nincs az autómon elgurultam oda-vissza 14 km. mit mondjak nem fogott el a gyönyör . A kezeim a vastag kesztyűben is fáztak. A nagy plexit azért jót tett.
- 4 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése(utánfutóról) semennyit !
[ATTACH=CONFIG]35106[/ATTACH]
khm .
Komment
Komment