Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
A rakfelületről (hivatalosan) semmi nem lóghat le !
Mert az én véleményem nem hivatalos, ezért csak mert úgy gondolom, de bizony lelóghat, csak piros kendővel esetünkben a spanifer szabad végével jelezni kell.
Nekem a barataim egyszer 1991-ben innet Triesztbol vittek 2 darab xt 550-est azt hiszem DIANA nevu utanfuton .Amikor meg lattak a motorokat amiket hazakellett vinni igen csak elkeseredtek de meg oldottuk.A motorok hatso kerekei az auto fele logtak ki es a lengovillan tamaszkodtak fel, a futo es a az auto kozott eppen annyi hely volt ,hogy a kilogo motoroktol meg eltudott fordulni.Szerencsere senki nem szolt erte pedig akkor meg kellett a hatarokon vacakolni.
Lehet, hogy Lédi volt az?! Ez sem egy lószállító tipus. A címhez nem teljesen ragaszkodva a DE JÓT kihagynám ma eredetiségire kellett vinni a Floridát. Mivel vonóhorog nincs az autómon elgurultam oda-vissza 14 km. mit mondjak nem fogott el a gyönyör . A kezeim a vastag kesztyűben is fáztak. A nagy plexit azért jót tett.
Így Zsolti hajrá építsd a CZ-t bár nyeregben ülve és nem szállítva szeretnénk látni. A lányok pedig kísérnek a Hörbivel bocs a névváltozás joga részedről fenntartva!
Ha jól emlékszem Ricsi mondta, hogy erre az utánfutóra van valamilyen megoldás, hogy motort lehessen szállítani rajta. Sajnos elég rövid - 130 cm - a platója.
Így van Zsolti! Kicsit lelóg a sín elöl meg hátul,de megoldható mivel leszedhető(vé alakították) az első és hátsó részét + van egy "katróc" a rendszámnak.
Ha ilyenben gondolkozol,szólj és mérek,fényképezek amit kérsz!
Komment