sepy eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
De jót motoroztunk ma!
Collapse
X
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHolnap megyek érte ma már berregett. Ott a helyünk Besenyszögön! Remélem holnap délután kerülök is vele végre.
/SZERK
Közben meglett:
https://www.google.com/maps/place/47....2598068?hl=hu
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMa elmotoroztam Lignano-ba a Biker Fest-re ez egy nagy rendezveny nagyon sok latnivaloval.Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2023 máj. 22, 00:19.
- 1 like
Komment
-
Ez a rendezvény az egyik legnagyobb ami eszakolaszorszagba van .Tobbnyire nalunk a talalkozokon a gumifustoles,a kipufogok izzora hevitese ,es a minel hangosabb kipufogok dijazasa stb.az nem hasznalatos .Ami sajnos az otthoni talakotoknak sokszor a resze vagy resze volt,utobbi idokben nem igen jarok .Ezen jelensegek foleg a 90-es evekben jottek divatba tobb ilyen talakozon en elcsodalkoztam hogy a tragarsag es a minosithetetlen viselkedes (kiszaras a bilibol) amit a resztvevok produkattak az nem igen ossze egyeszteto egy egeszseges motoros tarsasag filozofiajaval.De remelem otthon a motoros kozossegek kinottek ebbol a viselkedesbol vagy a nagyreszuk sosem tartotta magaeva.
- 2 likes
Komment
-
Akkor sorjában: Elkiabáltam az örömöm szimmering nem a gépemhez valót küldtek az első telókhoz meg kell esztergályos meló is hozzá így csütörtökre halasztva a gépátvétel! De Beszenyszögön ott a helyünk!! Remélem Fergusson Józsi is olvassa és Ő is készülődik. Zsoltinak: Sajnos még nálunk a gumi füstölés / motor gyilkolás / általános eset. Vannak gumisok kik ilyenkor kihozzák a másnak lecserélt gumiaikat felszerelve értékesítik. Van kinek megy a bót! A Besenyszögi egy családias rendezvény szokott lenni . Tavaly is hármasban képviseltük a Fórumot.
- 2 likes
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe remelem otthon a motoros kozossegek kinottek ebbol a viselkedesbol vagy a nagyreszuk sosem tartotta magaeva.
- 1 like
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSajnos még nálunk a gumi füstölés / motor gyilkolás / általános eset. Vannak gumisok kik ilyenkor kihozzák a másnak lecserélt gumiaikat felszerelve értékesítik. Van kinek megy a bót!
Ettől függetlenül a gumi füstölés a motornak nem árthat megfelelő állapot esetén, mert a teljesítmény igénye nélkül van pörgetve, és még a káros mérték előtt leszabályoz.
Más kérdés a motorkerékpár, mert hát a hátsó traktus kap egy csomó forró gumidarabkát ami azonnal odasül a sárvédőre, futóműre stb. Az igaz azonban ha a drót elfoszlik mielőtt a gumi elszólna.
akkor lehet indítani a flekszet, és ha szerencséje van a parasztnak, a nemes részek is megkapják a jussukat.
- 3 likes
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÖkör mindenhol akad ezzel nincs mit tenni. Bár a bili mellé csinálást még nem láttam, max a sátor előtt figyelt a róka koma.... Videókat meg általában két koncert között készítem amikor amúgy sincs jobb dolgom. (Esetleg bedobom csoportba kollégáknak ha pont melóznak.)
- 4 likes
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
A kiszaras a bilibol azt nem konkretan hanem atvitt ertelemben hasznaltam mint kifelyezest.A különböző tulzasokra ,magamutogatasra stb. értendő
- 1 like
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése(és ez nem a "természetes" motorféküzemben keletkező durrogásra értendő, az elektronika átprogramozásával érik el hogy állandóan csinálja akárhányszor leszállsz a gázról)
csak a feltűnési viszketegségüket elégítik ki.
- 4 likes
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehanem a a magyaros (kiherélt) sportkipufogók esetében
Komment
-
Hat ogen egy jo kipufogo rendszer az nem keves penz foleg ha belul van a homologazion ,tobbnyire foleg sulycsokkentes a leg elonyosebb elonye meg talan ad egy par loerot ha a motor jol van osszehangolva es nem kellemetlen a hangjuk.Az osszes ami durrog zavaro eles zajt kelt azok a tipikusan feltunesi viszketegsegben szenvedo sajnalatra melto egyedek akik szeretnenek de nincs ra modjuk.
- 4 likes
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz osszes ami durrog zavaro eles zajt kelt azok a tipikusan feltunesi viszketegsegben szenvedo sajnalatra melto egyedek akik szeretnenek de nincs ra modjuk.
https://www.youtube.com/watch?v=pgkVsuUWB7k
(A mostani banditom is csinálja, igaz csak ~4000 rpm alatt hallásra. Gondolom motorvezérlő a fölött elzárja a naftát.)Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2023 máj. 25, 00:02.
- 2 likes
Komment
-
Az oldal jelentésének híven Jelentem a Besenyszögi Találkozón hárman képviseltük a Veterán Fórumot! Jagdtgger a páncélos Fergusson Józsi ki megjelen az új mocijával és Párjával letéve a robogót!, és én az felébresztett Guzzival! Jó kis családias csapat szervezi a talit. Ki közülünk igazán jót hosszabbat motorozott az János volt ki Győrből gurult le!
- 1 like
Komment
Komment