Közlemény

Collapse
No announcement yet.

De jót motoroztunk ma!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ez a kép akkor készült amikor leszedtük a motort az utánfutóról és betoltuk a portára. (2013 márc.)
    A "kis"fiamat zavartam fel a motorra, hadd szokja . Mondtam hogy szálljon már le arról a Pannóniáról (igen, a háttérben az egy Pannónia bringa, ld.albumom...) és nyomás az MZ-re A próbakörökön 30-as tempó környékén már erőst kezdte szorongatni a derekamat. Megnyugtattam, hogy ha készen lesz, megyünk ennek a duplájával is, és nem csak néhány 100 métert. Már aggódva figyeli, hogy lassan eljön az idő
    Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2015 febr. 13, 09:00.

Komment

Én is aggódva figyelem a felkelő napot?!, valami módon kerülni kellene egyet egyenlőre a Sport-tal. A kifogás le kellene porolni!!

Komment

Mennék és egy kört ebben a napsütésben, ha nem lenne fehér az út a sótól. Így inkább megvárom, míg egy bőséges eső majd lemossa.

Komment

Ezért kell szétszedni késő Ősszel!Úgy nem izgatja a fantáziánkat a menőke!
          Meg úgy is akad egy-két meghúzni való csavar a ,,Sárkányon"!

Komment

Látom valami kipuffantó alakul?. Demeter megjegyzése pedig teljesen igaz mely elkerülte a figyelmemet.

Komment

Látom amúgy hülyeséget írtam...mennék én is...így szólt volna...

Komment

Igaz nem ma még tegnap történt az esemény. Elővettem a Sportot délután és a Lányom kíséretében tettünk egy körüljáró - tekergő kört a városban és annak környékén. Igaz este lett mire körbe mentünk / későn indultunk/ nem olyan lassan mentünk. Kicsit hűs volt már a végén de nagyon jólesett. Majdcsak" kiviggyan" már az idő és sűrűbben kerülhetünk .

Komment

Igaz árnyékban még vannak hófoltok,de száraz volt az út és körüldübörögtem a falut!
                  "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Egész jó motorozós idő volt már hétvégén egy jó 100km-es túrára!
                    Click image for larger version

Name:	abod 010.jpg
Views:	1
Size:	139.7 KB
ID:	143808

Komment

Skodi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Egész jó motorozós idő volt már hétvégén egy jó 100km-es túrára!
                      [ATTACH=CONFIG]26641[/ATTACH]
                      Egészen véletlenül jártatok erre is? :
                      https://www.google.hu/maps/@48.28625...WzjA!2e0?hl=hu
                      Mintha szombaton láttalak volna titeket

Bár nem motorról. Az pár házzal arrébb pihen a garázsban.

Komment

Dede! Azok mi voltunk, ott lakik egyik haverunk, ő egy kék Starral volt!
                        Click image for larger version

Name:	1424541253_45.jpg
Views:	1
Size:	106.6 KB
ID:	143809

Komment

Skodi!....és a férfi moci(Planéta2-es)Kié?
                          Csak azért kérdem mert az a nagy kedvenc!Én is bütyköltem egyet réges-régen!

Komment

Ha legközelebb erre gurultok szóljatok aztán akkor nem megyek el mellettetek
                            (bár most már amúgy se mennék )

Komment

Ő miskolci gép, Baricska Petié, régebben egy szép Szentesi-szerű oldalas is volt rajta, de már eladta róla.

Komment

egy szép Szentesi-szerű oldalas is volt rajta
                                Most árulja a muki, valami süket szöveggel ! Kár hogy nem hozzám került.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X