Közlemény

Collapse
No announcement yet.

De jót motoroztunk ma!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Mennék és egy kört ebben a napsütésben, ha nem lenne fehér az út a sótól. Így inkább megvárom, míg egy bőséges eső majd lemossa.

Komment

Ezért kell szétszedni késő Ősszel!Úgy nem izgatja a fantáziánkat a menőke!
      Meg úgy is akad egy-két meghúzni való csavar a ,,Sárkányon"!

Komment

Látom valami kipuffantó alakul?. Demeter megjegyzése pedig teljesen igaz mely elkerülte a figyelmemet.

Komment

Látom amúgy hülyeséget írtam...mennék én is...így szólt volna...

Komment

Igaz nem ma még tegnap történt az esemény. Elővettem a Sportot délután és a Lányom kíséretében tettünk egy körüljáró - tekergő kört a városban és annak környékén. Igaz este lett mire körbe mentünk / későn indultunk/ nem olyan lassan mentünk. Kicsit hűs volt már a végén de nagyon jólesett. Majdcsak" kiviggyan" már az idő és sűrűbben kerülhetünk .

Komment

Igaz árnyékban még vannak hófoltok,de száraz volt az út és körüldübörögtem a falut!
              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Egész jó motorozós idő volt már hétvégén egy jó 100km-es túrára!
                Click image for larger version

Name:	abod 010.jpg
Views:	1
Size:	139.7 KB
ID:	143808

Komment

Skodi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  [ATTACH=CONFIG]26641[/ATTACH]
                  Egészen véletlenül jártatok erre is? :
                  https://www.google.hu/maps/@48.28625...WzjA!2e0?hl=hu
                  Mintha szombaton láttalak volna titeket

Bár nem motorról. Az pár házzal arrébb pihen a garázsban.

Komment

Dede! Azok mi voltunk, ott lakik egyik haverunk, ő egy kék Starral volt!
                    Click image for larger version

Name:	1424541253_45.jpg
Views:	1
Size:	106.6 KB
ID:	143809

Komment

Skodi!....és a férfi moci(Planéta2-es)Kié?
                      Csak azért kérdem mert az a nagy kedvenc!Én is bütyköltem egyet réges-régen!

Komment

Ha legközelebb erre gurultok szóljatok aztán akkor nem megyek el mellettetek
                        (bár most már amúgy se mennék )

Komment

Ő miskolci gép, Baricska Petié, régebben egy szép Szentesi-szerű oldalas is volt rajta, de már eladta róla.

Komment

egy szép Szentesi-szerű oldalas is volt rajta
                            Most árulja a muki, valami süket szöveggel ! Kár hogy nem hozzám került.

Komment

Skodi!
                              Örülök,hogy már pöfög egy Danuvia gyártmány az ország másik felében!
                              De a sztender élettartamának meghosszabbítása érdekében javaslom,hogy ne ülj rá amikor középállványon van a vas.

Komment

Ránéztem a hőmérőre és tudtam, hogy mennem kell a T1-esemmel... Már a hétvégén akartam, de akkor olyan borús volt az idő...
                                Hazarohantam, ki a garázsból, végre nem csak a hangjáért indítom be, mint télen, amikor már nagyon hiányzott.
                                A múlt héten már fújtam a gumikba, és most hajrá!!!

Persze csak a városban mentem, néha 60-ig is húzatva.
                                Minden tavasszal kicsit újra kell szokni...Mentem vele mindenfelé, még boltba is persze egy jó távoliba, a lényeg, hogy mehessek...olyan jó volt!!! De hát mit is magyarázok, mindannyian tudjuk milyen érzés ez...

Kicsit messze van hozzánk Csepel, de megpróbálom valahogy összehozni, hogy ott legyek én is május 1-jén. Kicsit kopott, a krómozás bizony rozsdás, de az enyém, és pont annyi éves, mint én!!!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X

Debug Information