Mennék és egy kört ebben a napsütésben, ha nem lenne fehér az út a sótól. Így inkább megvárom, míg egy bőséges eső majd lemossa.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
De jót motoroztunk ma!
Collapse
X
-
Igaz nem ma még tegnap történt az esemény. Elővettem a Sportot délután és a Lányom kíséretében tettünk egy körüljáró - tekergő kört a városban és annak környékén. Igaz este lett mire körbe mentünk / későn indultunk/ nem olyan lassan mentünk
. Kicsit hűs volt már a végén de nagyon jólesett. Majdcsak" kiviggyan" már az idő és sűrűbben kerülhetünk .
- 7 likes
Komment
-
Egészen véletlenül jártatok erre is? :Skodi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgész jó motorozós idő volt már hétvégén egy jó 100km-es túrára!
[ATTACH=CONFIG]26641[/ATTACH]
https://www.google.hu/maps/@48.28625...WzjA!2e0?hl=hu
Mintha szombaton láttalak volna titeket
Bár nem motorról. Az pár házzal arrébb pihen a garázsban.
- 1 like
Komment
-
Skodi!Egész jó motorozós idő volt már hétvégén egy jó 100km-es túrára!
Örülök,hogy már pöfög egy Danuvia gyártmány az ország másik felében!
De a sztender élettartamának meghosszabbítása érdekében javaslom,hogy ne ülj rá amikor középállványon van a vas."Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 1 like
Komment
-
Ránéztem a hőmérőre és tudtam, hogy mennem kell a T1-esemmel...
Már a hétvégén akartam, de akkor olyan borús volt az idő...
Hazarohantam, ki a garázsból, végre nem csak a hangjáért indítom be, mint télen, amikor már nagyon hiányzott.
A múlt héten már fújtam a gumikba, és most hajrá!!!
Persze csak a városban mentem, néha 60-ig is húzatva.
Minden tavasszal kicsit újra kell szokni...Mentem vele mindenfelé, még boltba is persze egy jó távoliba, a lényeg, hogy mehessek...olyan jó volt!!! De hát mit is magyarázok, mindannyian tudjuk milyen érzés ez...
Kicsit messze van hozzánk Csepel, de megpróbálom valahogy összehozni, hogy ott legyek én is május 1-jén. Kicsit kopott, a krómozás bizony rozsdás, de az enyém, és pont annyi éves, mint én!!!
- 7 likes
Komment
Komment