Közlemény

Collapse
No announcement yet.

T5+motorkuli

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Majd csinálunk egy fényvető próbát Kesziben. Lehet az E betűs is a most érvényben lévő Kressz előírásai szerint csak a rendőr jóindulatán múlik pedig mennyivel jobban észlelhetőek vagyunk. Műszakin sem mehet át egyenlőre de, hogy miért???. Olyan ez mint a pót féklámpa azt is le kellett vennem a Ladáról mígnem a behozott autókon mindegyiken az volt és rá eszméltek miért is van. A jobbacska motorokon már általános lassan a led és nincs új túra motor kiegészítő lámpa nélkül! No látjátok még itt sincs egyenjogúság hiába E betűs amit felraktál az ok: Nem gyári !! és akkor maradjunk helyben és ne fejlődjünk?? kérdezhetnénk az illetékesektől. Meg kell halnia még egy pár motorosnak sajnos, hogy rájöjjenek a törvény alkotóink a mostani forgalmi viszonyokban szükséges lenne.
    Annó műszakin azt mondták hogy ami gyári az jóvan úgy ahogy van. Ami meg nem(irányjelzők) azokba legyen E jel és számsor, valamint legyen szabályosan felszerelve és akkor jóvan.
    De a számsort olyan komolyan vették hogy az irányjelzőn lévőt közelről, olvashatóan is le kelletett fényképezni...

Minden esetre jövőre a lámpákkal együtt megy műszakira.
    Tavaly a bukócsövet sem vettem le, pedig az egyik csavarja a vázszám előtt megy el. Persze olvasható, de csak 2 nézetből. Azt mondták nem gond.
    Cooper341, mátéapu és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Koszonom a valaszokat.Hasznosak!!
      Balga kerdes.Hatso labtarto ugye szegecselt.Ahhoz hogy gumit csereljek es lefessem rendesen ki kell utni a szegecset.Kerdes az ti mivel szegecselite vissza?Utanna festitek meg a nyitolt szegecs fejet?

Komment

Cooper341 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Koszonom a valaszokat.Hasznosak!!
        Balga kerdes.Hatso labtarto ugye szegecselt.Ahhoz hogy gumit csereljek es lefessem rendesen ki kell utni a szegecset.Kerdes az ti mivel szegecselite vissza?Utanna festitek meg a nyitolt szegecs fejet?
        10.2-es M6-os csavar önzáró anyával
        mátéapu kedvelte ezt.

Komment

A lábtartó esetleg horganyozva és akkor tartósabb szebb és nem kell festegetni + nem üt el a csavartól sem.
          zahi kedvelte ezt.

Komment

En festettem már.Tisztitas.rozsdaatalakito.horganysray.fekete spray.De szegecselni szeretnem mint a gyari.Erre kellett volna jo otlet.Nem tom a csőstift?kiesik?

Komment

Valaki esetleg le tudna irni milyen foglalatu izzok vannak egy pannoniaba?Talaltam ledes izzo oldalt.Szerintem mindet ki tudom cserelni ledesre.Persze 6vos rendszerrol beszelek...

Komment

Légyszives görgess vissza az előző oldalra és Mátéapu megadta a választ. Vannak buktatói hisz nem a helyzetjelző a nagy fogyasztó .

Komment

Bocs akkor elvesztem a valaszokban.Megkeresem..

Komment

.Erre kellett volna jo otlet.Nem tom a csőstift?kiesik?
                    Az efféle szegecs meghatározott mélységben van megfúrva ami nem szorítja meg a darabot,egy kúppal vagy golyóval préselik peremesre.Álltalában barnított szegecset használtak,azt nem festették!
                    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

?Utanna festitek meg a nyitolt szegecs fejet?
                      Gyári szegecs óvatosan kiüt majd alakítás, igazító fúrás.... utána horganyozás. Alkatrészek festése után összeszerelés, majd vissza a szegecs.. s ezután egy kúpos cuccal nyitás a furaton.

Komment

H a vársz vele egy hetet bemutatom fotókon.

Komment

Sziasztok.Ugy nez ki csak megszereztem a kulit a t5 utan.
                          kerdeznem hogy tudtok e olyan szakit aki foglalkozik kuli cuccokkal.belso ponyva.szalagok.csatok.gumi alkatresuek.Vonoszerkezet utangyartas mert szerontem kokany ami van hozza.
                          Illetve muszaki leiras rola..
                          Köszi előre is..

Komment

Üdv.Ismet egy vázszam kerdes.t77 el kezdodő vaz 57 vagy 67es lehet?

Komment

T 77050735.Róla lenne szó..köszi

Komment

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X