joshbono eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Forgalmi engedélyek adás-vétele
Collapse
X
-
joshbono eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésevett egy forgalmit a 250-es csepeljéheztaluga kedvelte ezt.
- 1 like
-
úgy tudom nem volt olcsó, de igaz, tényleg ha csepel van beleírva mindenki arra is gondol. Azért is kérdeztem meg tőletek hogy lássa, nem csak én gondolom így. Bár ha nekem lenne egy 250-es csepelem én le..nám a forgalmit, nem kinlódnék vele..
elnézést, nem mindenki csak a kevésbé hozzáértők..
- 2 likes
Komment
-
joshbono eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzegényt csúnyán átverték.
Továbbá: forgalmit csak vázzal, és nyaktáblával együtt! Egyébként nem fogod tudni semmire sem használni.Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 márc. 27, 17:53.taluga és kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseforgalmit csak vázzal, és nyaktáblával együtt!
- 4 likes
Komment
-
Ne szépítsük a dolgot! Igen is van piaca a veterán motoroknak, ritkaságoknak, és persze legyen is! És a piac megteremti a kiszolgáló piacot, az alkatrész piacot a papírpiacot stb. Csak meg kell nézni hogy egy papír nélküli, de amúgy egyben lévő veterán motorból mit lehet kiárulni alkatrészben. Van aki tisztességesen csinálja normál profitért, mert szerelmese a veterán gépcsodáknak és van aki üzleti alapon kér egy hátsó lámpa alátét gumi-ért többezer Ft-ot. Mikor eldöntöttem, hogy én bizony nem rakok egy fillért sem a kufárok zsebébe, a nehezebbik utat választottam, mert ezekből a gépcsodákból már szinte nincs tulajdonosnál egy sem. Hónapokig lestem a netet és szerencsém volt. Ráadásul a közelemben lévő, papíros, TULAJDONOS-tól megvásárolható Csepel 125 D. Szóval van remény és mindenkit biztatok! Még annyit, ezt az oldalt és a hasonló magyar veterán oldalakat nagyon erősen nézik Németországból, Ausztriából, Svájcból. Nekik bagó az az ár amik itt mennek és, futárszolgálattal, szállítással előre utalással is bőven megéri kivinni a régi szép Magyar műszaki emlékeket. Nem akarok Magyarkodni de nekem igen is számít hogy itthon tarthattam a kis Csepelt!
- 7 likes
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseforgalmit csak vázzal, és nyaktáblával együtt!
- 1 like
Komment
-
Hello SzeleJani!
Sajnos azt kell mondjam, hogy amikor az egyik D-Csepelemnél, a sokadik tulajdonos után eljutottam a "végére", az illető már nem élt, a szomszédokat, barátokat, családtagokat kérdeztem. - De nem tudták hogy kié volt eredetileg. :S
Mert a bácsinak nem volt a nevén a motor, azt meg hogy kitől szerezte nem tudták...Utoljára szerkesztve a következő által: dott; 2013 nov. 08, 22:01.
Komment
-
dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHello SzeleJani!
Sajnos azt kell mondjam, hogy amikor az egyik D-Csepelemnél, a sokadik tulajdonos után eljutottam a "végére", az illető már nem élt, a szomszédokat, barátokat, családtagokat kérdeztem. - De nem tudták hogy kié volt eredetileg. :S
Mert a bácsinak nem volt a nevén a motor, azt meg hogy kitől szerezte nem tudták...
Komment
Komment