Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Kétütemű motorok tuningolása!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

sok olasz gyártmányu HONDA 125 volt ilyen ez elsők közül
    St.Z.350 és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Egy pár kg-os bicajt nem nagy ügy megfogni..még a Te termeteddel sem..
      Az én termetemmel főleg
      Bár ha ez a fék kb 2x ekkora lenne akkor már simán rá merném tenni a motorra. Baromi jó konstrukció ez(még a hőt is meglepően jól bírja. Bár még izzásig nem melegítettem a tárcsát, de az gyakori hogy a ráfolyó víz lepattan )

Egyébként így hirtelen az is átfutott az agyamon hogy a képen látható fék akár lehetne hidraulikus is(bár nem az, látni rajta) mert mi lenne ha van egymással szemben két munkahenger, közös olajtérrel amit egy harmadik, a bovden által mozgatott munkahenger nyom? Mindez a féknyeregben. Így annyi olaj is elég lehet ami a féknyeregben van.
      St.Z.350, OdinHEM és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Elméletben ok. Gyakorlatban bonyolultabb. Tartály,mechanika,méret.
        heeegany kedvelte ezt.

Komment

Ukrán Voshod sova is ilyen bovdenes.És meglepően jó.
          St.Z.350, OdinHEM és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Elméletben ok. Gyakorlatban bonyolultabb. Tartály,mechanika,méret.
            Talán Joker rakott fel egyszer egy képet, ahol egy 250-es Trophy volt megcsinálva tárcsafékesre. A munkahenger, meg a tartály, a lámpafejbe volt elrejtve. Igaz, ott van bőven hely !
            St.Z.350, heeegany és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Az én voltam...
              Click image for larger version

Name:	spocht-stoppie.jpg
Views:	2
Size:	105.7 KB
ID:	147951

Scheibenbremsumbau

Ha valakit érdekel a gyakorlati megvalósítás, nálam megvan az összes hozzávaló, én már biztosan nem fogom felhasználni őket...
              St.Z.350, OdinHEM és 6 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok ennekem van egy Gilera 125 bontva azon ilyen a tarcsafek ha elobanyaszom rakok fel kepet.Egyebkent emlekeim szerint ezen a motoron nemvolt rossz rovidtavon.
                St.Z.350, sepy és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Az én voltam...
                  OK ! Kapsz egy bocsikártyát !
                  St.Z.350 és sepy kedvelte ezt.

Komment

bazsimoci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Ha valakit érdekel a gyakorlati megvalósítás, nálam megvan az összes hozzávaló, én már biztosan nem fogom felhasználni őket...
                    ...soh ne mond, hogy soha
                    St.Z.350, Che és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ez a mi köreinkben igaz. Én valamikor vettem egy börzén egy garnitúra 350-es Cz-re való indexet akkor még csak a Sport volt meg. Ajánlottam" Kinek" az volt és nem kellett így megmaradt ezért vettem hozzá egy motort! Azon pedig 2 db. nem rávaló van, most kereshetnék rávalót ha nem lenne. Ezért ne mond,hogy soha!! Mir- Mur mire váltható át a " bocsi" kártya?, kesziben 1 sör? de egy baráti kézfogás is Jó!
                      Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2016 jan. 03, 16:58. Oka: bővítés
                      zahi, Atti69 és 6 további látogató kedvelte ezt.

Komment

kesziben 1 sör?
                        A közösből, akár kettő is !
                        Atti69, sinter és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Szervusztok . Az itteni hirdetési oldalon "szereztem" a képeken lévő stabil gépet . 598 ccm , kétütemű, vízhűtéses . Nagyon hasonlítanak az összetevők ( főtengely , hengerfej , dugattyúk, gyújtás ) a DKW 600ss alkatrészeire . Két képen kívűl nem találtam azonosítható képeket sehol ( motorokat egyben igen ) . Motorból is igen keveset gyártottak ( 250 db ? ) Valaki tud közelebbi információt ebben a kérdésben ? Némi alkatrész pótlással és munkával indítható állapotba hozható .Sok kép van még , ha valakinek szüksége van a beazonosításhoz . Üdvözlettel .Click image for larger version

Name:	DKW 600 021.jpg
Size:	191.0 KB
ID:	148120Click image for larger version

Name:	DKW 600 001.jpg
Views:	1
Size:	202.9 KB
ID:	148121Click image for larger version

Name:	DKW 600 018.jpg
Size:	196.6 KB
ID:	148122
                          Utoljára szerkesztve a következő által: dafko54; 2016 jan. 27, 13:50.
                          OdinHEM és zahi kedvelte ezt.

Komment

dafko54,

miért foglalkozol ilyen s@rokkal , miért nem az autót építed ? gyere majd be
                            OdinHEM, wsievers és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

nem , de ilyen ülés van
                              Ilyen tank és üléspúp is akad joker?
                              Valami ilyesmire gondoltam, csak 634 ből.(ragaszkodok a vashengereshez ) És az a szörnyű teljes idom nélkül.

Name:	cz_175katalog.jpg
Size:	202.8 KB
ID:	148505
                              http://www.motorkari.cz/motorka/?mid=46300#
                              Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2016 márc. 28, 17:48.
                              sepy és RedBull477 kedvelte ezt.
                              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Találtam tegnap egy ilyet is, megéri végignézni az albumot:

Name:	290620154474.jpg
Size:	198.5 KB
ID:	148512
                                matesmotoservis | Jawa 350 Brat – rajce.net
                                Ez pedig 638-ra membránház:
                                http://www.motovelosport.ru/articles...php?PHPSESSID&
                                Kuplung:
                                http://www.jawaold.su/main.php?sec=_...other-scepl638
                                Leírás a 638 generátoros átalakításhoz 634 re:
                                http://www.jawaold.su/main.php?sec=_...electro-gen638
                                Szóval akinek van egy esztergája, bármilyen elvetemültségre képes.
                                Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2016 márc. 29, 15:41.
                                OdinHEM, Atti69 és 4 további látogató kedvelte ezt.
                                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X