Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Az nem fog zavarni, hogy az utángyártott Riga karburátor takarólemez nem olyan keresett és értékes, mint a gyári?
Az zavar igazán, hogy egy amúgy komplett motor azért nem kell senkinek, mert nincs meg az a lemez... 30 ezer az irányár-valaki kapásból a felét ígérte, merthogy nincs meg az a lemez. de ha lenne eredeti lemezem és 15-öt kérnék érte, rögtön hanyattesnének...
Majd úgy csinálom, hogy eredetinek tűnjék...
Utoljára szerkesztve a következő által: bazsimoci; 2012 nov. 09, 11:04.
......ja , majdkivisszüknémetbe !Nemköll ezeknek itt a "cukor " áru.!
---Erről jut eszembe , nem vicc , egy kedves börzés kolléga egy ilyen riga tankjára tett egy HONDA matricát ---csak ugy beszélgetés ,vevővárás , ácsorgás közben , eztán jött a szekértő német -felcsillant a szeme -tényleg rábeszélés nélkül !--sőt talán le sem lehetett volna beszélni --lerakott egy jó összeget (már mint Rigáért jó)es elszaladt vele .Szeme sarkában pedig látszott hogy ezek a bőgatyás nyereg alatt puhult hust zabáló magyarok nem is tudták miféle kincs van a birtokukban .
Mielött bárki háborogna , NEM volt átverés csak egy viccnek indult marhaság de ezt én sem hagytam volna ki , annyira köcsög volt a vevő .
Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2012 nov. 10, 06:29.
Nem is értem mért ez a nagy ellenszenv a RIGÁsokkal szemben???? Anno és a soroksári dominóban egészen elgondolkodtam hogy mit vegyek. Volt 3200 jó Magyar forintért Csepel bicikli, igaz talán angol agyváltós, és a RIGA 3800-ért. Talán vagy 30 mp-ig gondolkodtam. Na mit vettem??? Csepelt.:-))))))
Komment