Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Rigások?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

bazsimoci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hát én most felmegyek arra a padlásra, ahonnan lehoztam a motort és ha megtalálom azokat a lemezeket-istenuccse csinálok vagy 10-15 darabot...
    Az nem fog zavarni, hogy az utángyártott Riga karburátor takarólemez nem olyan keresett és értékes, mint a gyári?
    Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Az nem fog zavarni, hogy az utángyártott Riga karburátor takarólemez nem olyan keresett és értékes, mint a gyári?
      Az zavar igazán, hogy egy amúgy komplett motor azért nem kell senkinek, mert nincs meg az a lemez... 30 ezer az irányár-valaki kapásból a felét ígérte, merthogy nincs meg az a lemez. de ha lenne eredeti lemezem és 15-öt kérnék érte, rögtön hanyattesnének...

Majd úgy csinálom, hogy eredetinek tűnjék...
      Utoljára szerkesztve a következő által: bazsimoci; 2012 nov. 09, 11:04.

Komment

Júj ! Most látom, hogy ez a motor hiányos. Nincs meg a karburátor takaró lemeze. Jó ha 14.900-at ér.

Komment

...miért gondolod hogy nem gyári lesz mind a 20 db ? -ja mert szebb egy kicsit ....?
          bazsimoci kedvelte ezt.

Komment

...miért gondolod hogy nem gyári lesz mind a 20 db ? -ja mert szebb egy kicsit ...?
            Persze, mert Te már tudod kivel szeretném megcsináltatni...!!

Amúgy pedig már levettem a hirdetést, nem adom el, mert ennek exponenciálisan nő az értéke...

Komment

Mert a Riga 3 az akkora unikum?

Komment

St.Z.350 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                unikum?
                Nem unikum ! Riga.

Komment

Üdv mir-mur!

Ismerem a típust,éppen ezért csodálkozom ,hogy miért emelkedne olyan gyorsan az értéke.

Komment

Hát talán ezért:
                    Click image for larger version

Name:	Vatera.jpg
Views:	1
Size:	174.3 KB
ID:	133399
                    Utoljára szerkesztve a következő által: bazsimoci; 2012 nov. 09, 22:09.

Komment

OK. mindenki annyit ad érte amennyit neki ér.

Komment

......ja , majdkivisszüknémetbe !Nemköll ezeknek itt a "cukor " áru.!

---Erről jut eszembe , nem vicc , egy kedves börzés kolléga egy ilyen riga tankjára tett egy HONDA matricát ---csak ugy beszélgetés ,vevővárás , ácsorgás közben , eztán jött a szekértő német -felcsillant a szeme -tényleg rábeszélés nélkül !--sőt talán le sem lehetett volna beszélni --lerakott egy jó összeget (már mint Rigáért jó)es elszaladt vele .Szeme sarkában pedig látszott hogy ezek a bőgatyás nyereg alatt puhult hust zabáló magyarok nem is tudták miféle kincs van a birtokukban .

Mielött bárki háborogna , NEM volt átverés csak egy viccnek indult marhaság de ezt én sem hagytam volna ki , annyira köcsög volt a vevő .
                        Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2012 nov. 10, 06:29.
                        emu és Tamás78 kedvelte ezt.

Komment

Hy.

Nem is értem mért ez a nagy ellenszenv a RIGÁsokkal szemben???? Anno és a soroksári dominóban egészen elgondolkodtam hogy mit vegyek. Volt 3200 jó Magyar forintért Csepel bicikli, igaz talán angol agyváltós, és a RIGA 3800-ért. Talán vagy 30 mp-ig gondolkodtam. Na mit vettem??? Csepelt.:-))))))

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            annyira köcsög volt a vevő .
                            Milyen kereskedő vagy te Tudhatnád . A vevőnek mindig igaza van !

Komment

TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Talán vagy 30 mp-ig gondolkodtam. Na mit vettem??? Csepelt.:-))))))
                              Bezzeg, ha berúgókaros Verhó-6 lett volna Riga helyett, annak nem tudtál volna ellenállni.

Komment

TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Na mit vettem??? Csepelt.:-))))))
                                Mert sajnáltad a 600 forintot.
                                UK kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X