Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Rigások?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

A riga sztorim korábbi hozzászólásaim közt van. Amikor elszakadt vagy kicsúszott a váltóbowden akkor 2-esbe volt. Egy rugó ellenébe húzta a bowden 0 és 1-es felé. Ez a jármű a képességfejlesztő legó szovjet változata.
    OdinHEM és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Hajtókar eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      A riga sztorim korábbi hozzászólásaim közt van.
      Már valahol írtam .A mi korosztályunk Trabanton, meg Rigán cseperedett, és akár a mezőn is csináltunk egy teljes generált, ha a szükség úgy hozta. Ennek ellenére, a közelmúltban már egy izzócsere is megszopatott az Opelomon.
      OdinHEM, wsievers és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

A simson sr2e-n is ha elszakad vagy kiakad a váltó bowden akkor 2-esbe rakja, mert középen van az üres.

Komment

Hali nekem Verhovina 6 és 4-esem van nem Riga de testvér modell

Komment

Épp ma lettem készen életem első Rigájával. Hasonló hibajelenség adódott, mint a témát indító kollégának, de álmomban nem gondoltam volna, hogy itt a fórumon találok ötleteket hozzá...
            Az első kilométereket mindazonáltal viszonylag megbízhatóan teljesítette.
            Click image for larger version

Name:	P1010012.jpg
Views:	1
Size:	164.7 KB
ID:	137751
            Nem vagyok típushívő, (wsievers intő szavai elriasztottak az orosz motoroktól) de úgy gondoltam ezzel a kis szörnyeteggel még elbírok, meg aztán a Póni mellé illett már egy társat venni.
            Click image for larger version

Name:	P1010064.jpg
Views:	1
Size:	141.5 KB
ID:	137752
            Sokan értetlenkedtek a környezetemben, hogy minek invesztálok egy ilyen elveszett konstrukcióba. Persze. Tényleg nem az a klasszikus "veterán", de jó volt rajta dolgozni, a büdzsé pedig az eddigi legszerényebb lett. Ha jól emlékszem csak festékre, meg matricára költöttem...
            Ezennel tehát jómagam is rigássá avanzsáltam.
            OdinHEM, sepy és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Tequila eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Ezennel tehát jómagam is rigássá avanzsáltam.
              Gratulálok hozzá! Ugye nem is olyan rossz?
              Amúgy nekem is van egy 22-esem lekonzerválva. Kőkemény 620 km van benne.
              Tequila, sepy és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Akkor az még nem volt az 1500 km.-es garanciás szervízen?,ki futsz a jótállás idejéből!!.
                CZsolti, OdinHEM és sinter kedvelte ezt.

Komment

Basszus tényleg..... Majd el felejtettem.
                  CZsolti és OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Kőkemény 620 km van benne.
                    Na igen. Egyszer talán összejön és találok valahol egy igazán patináns állapotú régi járgányt kevés kilométerrel. Olyat, amihez hozzá sem kell nyúlni. Bár a szakszerű állagmegőrzés maga egy külön tudomány.
                    Hallottam már legendákat elfelejtett, gyári dobozolású (és máig bontatlan) veterán gépekről, bár ezek valóságtartalma igen csekély...
                    A 620 kilométer nem "sok" egy Rigának? Például a Mininek nem tudom ki lehetett a célközönsége annak idején, de hogy átlagban nem mentek többet velük 5-600 km-nél az biztos.
                    CZsolti, OdinHEM és sinter kedvelte ezt.

Komment

Tequila eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      A 620 kilométer nem „sok” egy Rigának?
                      Dehogy sok. Egyenesen rengeteg ha nem vigyáznak rá. De hála istennek az én gépemre vigyáztak. Nagyon szép a mai napig, mintha új lenne. Volt is már kiállítva és nagy sikere volt.
                      CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                      Working...
                      X