A riga sztorim korábbi hozzászólásaim közt van. Amikor elszakadt vagy kicsúszott a váltóbowden akkor 2-esbe volt. Egy rugó ellenébe húzta a bowden 0 és 1-es felé. Ez a jármű a képességfejlesztő legó szovjet változata.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Rigások?
Collapse
X
-
Hajtókar eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA riga sztorim korábbi hozzászólásaim közt van.Ennek ellenére, a közelmúltban már egy izzócsere is megszopatott az Opelomon.
- 4 likes
Komment
-
Épp ma lettem készen életem első Rigájával. Hasonló hibajelenség adódott, mint a témát indító kollégának, de álmomban nem gondoltam volna, hogy itt a fórumon találok ötleteket hozzá...
Az első kilométereket mindazonáltal viszonylag megbízhatóan teljesítette.
Nem vagyok típushívő, (wsievers intő szavai elriasztottak az orosz motoroktól) de úgy gondoltam ezzel a kis szörnyeteggel még elbírok, meg aztán a Póni mellé illett már egy társat venni.
Sokan értetlenkedtek a környezetemben, hogy minek invesztálok egy ilyen elveszett konstrukcióba. Persze. Tényleg nem az a klasszikus "veterán", de jó volt rajta dolgozni, a büdzsé pedig az eddigi legszerényebb lett. Ha jól emlékszem csak festékre, meg matricára költöttem...
Ezennel tehát jómagam is rigássá avanzsáltam.
- 5 likes
Komment
-
Tequila eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzennel tehát jómagam is rigássá avanzsáltam.
Amúgy nekem is van egy 22-esem lekonzerválva. Kőkemény 620 km van benne.
- 3 likes
Komment
-
sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKőkemény 620 km van benne.
Hallottam már legendákat elfelejtett, gyári dobozolású (és máig bontatlan) veterán gépekről, bár ezek valóságtartalma igen csekély...
A 620 kilométer nem "sok" egy Rigának? Például a Mininek nem tudom ki lehetett a célközönsége annak idején, de hogy átlagban nem mentek többet velük 5-600 km-nél az biztos.
- 3 likes
Komment
-
Tequila eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA 620 kilométer nem „sok” egy Rigának?De hála istennek az én gépemre vigyáztak. Nagyon szép a mai napig, mintha új lenne. Volt is már kiállítva és nagy sikere volt.
CZsolti kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment