Che,Köszi! Én is örülök hogy köztem vagyok!Sajnos a főtengely csak bontott de neked nem kell ecsetelnem hogy mi a kúp illesztés!Azt próbáltam előadni az ismerősöm eszterga gépén!(gondoltam hátha még emlékszem rá!??)Ma már félig össze raktam Őnagy(seg)ságát!A terv a próba útra Vasárnap dél körül!Úgy érzem mintha az egetverő egóm mintha porba taposva leledzene!Kicsit elbizonytalanított ez a sok hiba!Most hogy feldaraboltam és újra összerakom már csak az alkatrészek minősége tud kalamajkát okozni!Remélem ezt a szezont kibírja!(terveimben kb 8-10000km lemotorozása szerepel!)Eddig kb 1000 ment le de az csak nagy jó indulattal nevezhető motorozásnak......inkább hiba elháritási tanfolyam volt! Szeva öreg tarts ki!!!!!
Már akartam kérdezni csak kiment a fejemből hogy amikor lehúzták a kuplungot csak úgy jött le hogy hevítették!Nem lehetséges-e hogy kilágyult az anyag és azért forgott meg?Lehet látni hogy teljesen kék az alaplap!(ez csak feltételezés mert jól esne ha másra tudnám tolni a bénaságomat!)
Már akartam kérdezni csak kiment a fejemből hogy amikor lehúzták a kuplungot csak úgy jött le hogy hevítették!Nem lehetséges-e hogy kilágyult az anyag és azért forgott meg?Lehet látni hogy teljesen kék az alaplap!(ez csak feltételezés mert jól esne ha másra tudnám tolni a bénaságomat!)
Komment