Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Verhovina hatoshoz minden segítséget amivel tudtok szolgálni elfogadok.
Collapse
X
-
Szia Ifás! Székely Péter a te embered. Ma este 18 órától van az Ipartestületnél Csabán taggyűlés. Szerintem ott lesz.
Verhóban elég tájékozott vagyok, de személyesen nem tudok elmenni segíteni. Nagyon egyszerű gép. Kérdezz, felelek. A vázzal kezdjed és a kormányvillával. A villaszáraiban danamid-perselyek vannak.Ifás kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Valóban jól haladsz vele, de az ülésrögzítőt és a zsanérját le kell venned, mert előbb jön a műanyag szerszámtartós rész, és ezek szorítják oda a vázhoz. Az ülést hátul egy hosszú csavar és egy műanyagbetétes önbiztosítós anya (vagy két kontraanya) rögzíti. Az ülésen lévő gomba elöl a két rugóacél közé kell, hogy enyhe lecsapással bemenjen.Ifás eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése[ATTACH=CONFIG]23400[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]23401[/ATTACH]
Eddig jutottam vele 1 délután alatt.
A műanyagra vigyázz, mert ez valami olyan fajta, ami hirtelen ripityára tud menni. (Ülés alja, oldalfedelek) EZt a fajtát használták a Ladákban is. Egy ablakmosó tartályom ment szét így, pedig csak a helyére akartam rakni és nem is feszegettem.
Még valami: a hátsó teleszkóp Rigára való. A Verhóé nyitott tekercsrugós. Elég gyenge. Ha erősebbet szeretnél (és szebbet) ajánlom a Romet Poniét. Szép és erős rugói vannak.
Szép lesz, csak így tovább.
Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2014 júl. 28, 08:28.
Komment
-
Benzintank lefogatás elöl a vázhoz. Fontos, hogy a tank peremgumija legyen fent és sértetlen legyen. Az íves kivágás a kormánnyak felé néz. http://xmotor.hu/portal/static/uploa...6969_orig1.jpg
Komment
-
Bowdeneket legegyszerűbb csinálni méretre. Nem túl bonyolult és szerintem lehet is olyanokat kapni, amiből átalakítható. A hátsó fékbowden kivétel lehet. Az egy kis rövid darab volt, arra már nem emlékszem, hogyan is volt kialakítva. Emlékeim szerint a gáz, kuplung és első fék az a Babettáéból lett szabva. Azoknak a felső, kormány felőli vége befogatás szempontjából megegyezik a Verhóéval.
Peremvédő gumiprofilt lehet méterrekapni. Azt kell végteleníteni. Térdvédő gumit viszont fogalmam sincs honnan tudsz beszerezni.
Komment
-
Nincs az végtelenítve. Elől a tankrögzítő lemez fogja egybe.Azt kell végteleníteni
- - - Updated - - -
Nekem lehet van valahol. DE börzén biztos találsz aprópénzért. A tankgumi nincs utángyártottban, ahhoz valószínű venned kell pár tankot, amíg lessz 2 jó állapotú, a hülye alakja miatt ugyanis mindíg elszakad.A doboz nincs meg mert már eleve törött volt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
Komment