Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Verhovina hatoshoz minden segítséget amivel tudtok szolgálni elfogadok.
Collapse
X
-
Szia Ifás! Székely Péter a te embered. Ma este 18 órától van az Ipartestületnél Csabán taggyűlés. Szerintem ott lesz.
Verhóban elég tájékozott vagyok, de személyesen nem tudok elmenni segíteni. Nagyon egyszerű gép. Kérdezz, felelek. A vázzal kezdjed és a kormányvillával. A villaszáraiban danamid-perselyek vannak.Ifás kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Ifás eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése[ATTACH=CONFIG]23400[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]23401[/ATTACH]
Eddig jutottam vele 1 délután alatt.
A műanyagra vigyázz, mert ez valami olyan fajta, ami hirtelen ripityára tud menni. (Ülés alja, oldalfedelek) EZt a fajtát használták a Ladákban is. Egy ablakmosó tartályom ment szét így, pedig csak a helyére akartam rakni és nem is feszegettem.
Még valami: a hátsó teleszkóp Rigára való. A Verhóé nyitott tekercsrugós. Elég gyenge. Ha erősebbet szeretnél (és szebbet) ajánlom a Romet Poniét. Szép és erős rugói vannak.
Szép lesz, csak így tovább.Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2014 júl. 28, 08:28.
Komment
-
Benzintank lefogatás elöl a vázhoz. Fontos, hogy a tank peremgumija legyen fent és sértetlen legyen. Az íves kivágás a kormánnyak felé néz. http://xmotor.hu/portal/static/uploa...6969_orig1.jpg
Komment
-
Bowdeneket legegyszerűbb csinálni méretre. Nem túl bonyolult és szerintem lehet is olyanokat kapni, amiből átalakítható. A hátsó fékbowden kivétel lehet. Az egy kis rövid darab volt, arra már nem emlékszem, hogyan is volt kialakítva. Emlékeim szerint a gáz, kuplung és első fék az a Babettáéból lett szabva. Azoknak a felső, kormány felőli vége befogatás szempontjából megegyezik a Verhóéval.
Peremvédő gumiprofilt lehet méterrekapni. Azt kell végteleníteni. Térdvédő gumit viszont fogalmam sincs honnan tudsz beszerezni.
Komment
-
Azt kell végteleníteni
- - - Updated - - -
A doboz nincs meg mert már eleve törött volt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
Komment