Közlemény

Collapse
No announcement yet.

JAWA-CZ rajongóknak!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Vannak, csak a krómot megette rajta az idő. Kissé ripacsos, de egyenlőre ez van. De nem akarom előre leírni, mert ennek a pucolása még a távolabbi jövő feladata. Most várom a kuplungláncot, utána szimmeringcsere, majd vázbarakás következik. Onnan már "csak" egy ugrás az indítás.
    Ha van/volna rá időd, akkor mondanám, hogy Veterán-börze....Mindig akad egy-két jó állapotban lévő kipuff a mocinkhoz...
    Nekem sem a legjobbak,ami van. Az egyiken különösen s.ar a krómozás /ezt lefestem feketére/, majd látom, hogy mi jön ki belőle...

- - - Updated - - -

...nem akarom előre leírni, mert ennek a pucolása még a távolabbi jövő feladata.
    Nem tudom, hogy van-e ismereted az utólagos krómozás tartóssága és egyebek iránt?

Komment

Már már annyiótoknak kellene valami arról a JAJA-ról hogy akár együtt meg is vehetnétek aztán mindenki vinné róla ami neki kell
      sepy, CZsolti és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Már már annyiótoknak kellene valami arról a JAJA-ról hogy akár együtt meg is vehetnétek aztán mindenki vinné róla ami neki kell
        Azon kívül.amit "felsoroltunk", nem sok használni való akad rajta....talán a blokk, de ugye, azt hallani kellene, élőben...szerintem
        Az árat, ha kicsit mérsékelné
        Utoljára szerkesztve a következő által: Fergusson; 2014 nov. 24, 10:32.
        OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Áthelyeztem ide a hozzászólásokat, hajlamos vagyok elkalandozni...Jó amikor magam kell moderálni.
          RedBull477, OdinHEM és Fergusson kedvelte ezt.

Komment

Nem tudom, hogy van-e ismereted az utólagos krómozás tartóssága és egyebek iránt?
            Csak annyi, amit a VAM-ban olvastam egy '50-es évekbeli CZ-125 restaurátorától: a Mo-i ár 1/4-éért rendelt a csehektől interneten kipufogót. A mienkhez is lehet kapni. De félek, hogy annak más lesz a hangja. Ezért inkább megőrzöm és javítom a régit.

- - - Updated - - -

Jó amikor magam kell moderálni.
            Jártam már így én is
            OdinHEM és Fergusson kedvelte ezt.

Komment

...De félek, hogy annak más lesz a hangja. Ezért inkább megőrzöm és javítom a régit.
              Nekem is az a véleményem, azért keresgélek a börzéken és festem le -inkább- feketére.

Ennyi szöveg után miért írja ki, hogy "túl rövid a közlendőm"???

Na végre! Elküldte!

- - - Updated - - -
              Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 nov. 24, 10:47.

Komment

Ennyi szöveg után miért írja ki, hogy „túl rövid a közlendőm”???
                Mert nem csetelünk, hanem fórumozunk. Itt illik 20 karakternél hosszabb válaszokat adni. Kevés a jaaa, vagy ühüm.
                (Mennyivel könnyebb a németeknek. Ott egy átlagos szakszó minimum 20 karakter. )
                OdinHEM és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Mert nem csetelünk, hanem fórumozunk. Itt illik 20 karakternél hosszabb válaszokat adni. Kevés a jaaa, vagy ühüm.
                  (Mennyivel könnyebb a németeknek. Ott egy átlagos szakszó minimum 20 karakter. )
                  Ez így igaz...az is, hogy összevonja a dolgokat a beszélgetés közben...nálam ritka a fenti szavak használata (aha,ühüm...stb.)még szóban is, nem írásban. Jó a mi nyelvünk és elég választékos is ahhoz, hogy ennyivel -bárki is- megelégedjen. Tisztelet a kivételnek
                  Ott rontottam el (mivel emberből vagyok és hajlamos a gépet hibáztatni) hogy az idézeteknél elnéztem két ott maradt szót,amit Ő az elejére generált, majd ezt nézte rövidnek...Kissé vicces volt
                  OdinHEM és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Mostanság én is böngésztem a kinti oldalakat és vannak benne teljesen ismeretlen gépek is melyek ide nem jöttek egyáltalán. Pl a Bison is igaz annak vannak részletei melyek nekem nem jönnek be. Pl.: tank, műszerfal,olaj tartály?.
                    Hali !
                    Ird : BIZON -magyarul Bivaly ! :-)
                    Ha kipuffantót kerestek érdemes itt szétnézni :
                    http://www.buyak.sk/index.php?page=u...mqa9iea7h6o9e1
                    Nem tudom minden tipusnál-e de a Jawa és Cz kipuffantók az eredeti szerint készülnek !
                    Utoljára szerkesztve a következő által: kvaga; 2014 nov. 29, 15:41.
                    Che, St.Z.350 és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ird : BIZON -magyarul Bivaly ! :-)
                      Jójó, igazad van, és az UR is UÃ…Ëœ(Unifikovaná Ã…â„¢ada). Hajlamos vagyok az angol elnevezést használni, holott nem helyes.
                      kvaga és Fergusson kedvelte ezt.

Komment

Cagiva CZ 180 Special Moto e Scooter usato - In vendita Napoli

SZiasztok remelem jol irtam a linket erdekes en meg eloben nem lattam
                        sepy, wsievers és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Wsievers!

Üdvözlöllek!

Említetted párszor már, hogy a 638-ok valamelyik évjárata nem a legjobban sikerült!
                          Ha vennék,melyik évjáratot ajánlanád szívesen?

Komment

Twin Sportot. Ha pedig mindenképp a korábbi kell, akkor a 638.5 öst, a festett feliratos tankút. (86 után) Nem mondom azt, hogy ha kifogsz egy nem gányolt, jó állapotú krómfeliratos tankú 638-at az nem lehet jó, de úgy tudom, hogy a csehek is inkább a képen lévő típust keresik. (Az egyik barátomtól most vették meg ezt a fajta motorját 250ezerért, alku nélkül, 12 ezer km volt a motorban, gyári festéssel, szép állapotban)
                            Click image for larger version

Name:	thumb.f115cd14436b7348cb2a5fa02a91506e.7595a86887ae41d057fb837cc5eddbe1.jpeg
Views:	1
Size:	34.5 KB
ID:	143142
                            A probléma kulcsa az erősített váltóban van. A Twin sportnak már ilyen. A 639/640 ben pedig már öntvény léptetővillák vannak.
                            Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 dec. 04, 10:09.
                            sepy és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Twin Sportot. Ha pedig mindenképp a korábbi kell, akkor a 638.5 öst, a festett feliratos tankút. (86 után) Nem mondom azt, hogy ha kifogsz egy nem gányolt, jó állapotú krómfeliratos tankú 638-at az nem lehet jó, de úgy tudom, hogy a csehek is inkább a képen lévő típust keresik. (Az egyik barátomtól most vették meg ezt a fajta motorját 250ezerért, alku nélkül, 12 ezer km volt a motorban, gyári festéssel, szép állapotban)
                              [ATTACH=CONFIG]25269[/ATTACH]
                              A probléma kulcsa az erősített váltóban van. A Twin sportnak már ilyen. A 639/640 ben pedig már öntvény léptetővillák vannak.

Köszönöm a hasznos infót...van honnan elindulnom.
                              CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Szia Movisz!Örülök,hogy köztünk látlak. Bizony igen ritka madár nálunk én még nem is láttam.Gondolom a nyugati piacon való próbálkozás szülötte. Ez lett újból a trendi : veszel egy Mercédeszt és Renault motor van benne de ez lehetséges a Volvóban is.No akkor milyet vegyek ?, lassan teljesen mindegy egy kaptafára készülnek csak a kabát és az embléma más.Nincs már 30 évre tervezett autó.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X