Hidd el ez nem szégyen! Volt egy munkatársam aki tíz évvel volt idősebb nálam. Ő nem konyított a számítógépekhez, de mikor a pozícióm veszélybe került ( a gyártósorról le kellett szednem a hibás termékeket és regisztrálni egy programban a hibákat) ő segített megtanulni az ő általa végzett feladatokat. Cserébe megtanítottam a program kezelésére. Kicsit nehezen, de megbarátkozott az "adminisztrációs ízé-vel". Mikor a pozícióm megszűnt, ő mellé osztottak be. Viszont mindkettőnknek el kellett végezni a régi feladatom. Ma már ő az ész kettőnk közül! Jól kiismerte a számítógépek világát és az internet mélyebb bugyrait. --- Tényleg csak a két százalékét használja egy átlagfelhasználó a világhálónak! Azonban sokkal több van a felszín alatt. Ezt már ő tudatosította bennem.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Ne aggódj Atti, megnyugtatlak, ez csak rosszabb lesz
A harmadik x-ig csak hírből hallottam a macskajaj fogalmát. Igaz, igen ritkán próbálkoztam vele, akkor is csak bizonyos határokon belül
Utána viszont rohamosan romlott a helyzet. Ott tartok, hogy a felső határ 2 sör (azt is csak óvatosan, apránként), vagy 1,5 deci bor, vagy 1 feles. Efölött garantált a másnapi halálozás. Szóval nem belőlem fognak meggazdagodni a szeszesital gyártók...
- 4 likes
Komment
Komment