Nagyszerű teljesítmény: egy ablaksor hátra arc, két lépést vissza. Ha jól látom a tetőtér kialakításon a változást. A moci viszont ígéretes. A hifi tényleg szuper lenne.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Ma hazahoztam a tele töltött oxigén palackot a dissou-hoz. Van tömlő, tömítések... Szóval elvileg használatra kész.
Egy fontos dolgot viszont még nem kérdeztem meg: Az oxigén és az acetilén nyomásának mennyinek kell lenni?
Acetilént 0,5, az oxigént 1 barra állítottam, így sikerült begyújtani (na meg megolvasztani egy darab lemezt ) . De nem az igazi.
- 2 likes
Komment
-
Az acetilént 1-re az oxigén 5-re állítsd be. Ez az én tapasztalati értékem
Figyelj rá, mert ha még nem érted a beállítást nehogy egy alacsony tömlő nyomás miatti visszaégésed legyen és berobbanjon.
Nézz utána régebbi könyvekből a biztonsági szabályoknak és mindenképp szerezz egy öreg szakit aki látott már lánghegesztőt.
- 2 likes
Komment
-
bsa10 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz acetilént 1-re az oxigén 5-re állítsd be. Ez az én tapasztalati értékem
Figyelj rá, mert ha még nem érted a beállítást nehogy egy alacsony tömlő nyomás miatti visszaégésed legyen és berobbanjon.
Nézz utána régebbi könyvekből a biztonsági szabályoknak és mindenképp szerezz egy öreg szakit aki látott már lánghegesztőt.
Az acetilént feljebb vettem 1bar-ra. De már majd csak holnap próbálom ki.
A pisztoly után van a visszaégésgátló, szóval max odáig éghet vissza.
- 2 likes
Komment
-
mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe tudod ugye ,hogy csak egyszer....
- 1 like
Komment
-
zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgen , egyszer használatos ...!
Komment
Komment