Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ami igaz az igaz...még ha szrul esik,akkor is...

Komment

de egyenlőre úgy tűnik megoldódni látszik a ventilátor kérdés
      A feleségem nemrég(igaz részletre ,de névnapomra meglepett egy sz.géppel)egyből régi szokás szerint,megpróbáltuk a régi gépet eladni.... nem lehet:úgy tűnik mindenkinek ettől jobb gépe van.Elképedtem mennyire lemarad az ember aki a régi értékek szerint próbál élni,ez már nem az én világom,nem értem!

Ez már nem is arról szól,lemaradtunk........
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Jó pénzért tudnak minőséget is gyártani.
        Ebben is megvan az igazság.Sőt, nagyon jól fel tudják ismerni az új lehetőségeket, igényeket.
        Pl., ez a 4000 mAh-s akkus kalapács:
        https://www.youtube.com/watch?v=ycJ-060rc9c
        Kérem szépen, miért is nem veszik sokan az okos telefonokat (köztük én sem)? Mert óvni kell őket mint a hímes tojást. Ha egyszer leesnek, szanaszét törnek. Másrészt naponta, jobb esetben 2 naponta töltögetni, kényeztetni kell...

Komment

Ez már nem is arról szól,lemaradtunk..
          Mi van!? Ne má... Szerintem azok fognak lemaradni...akik most azt hiszik előrébb járnak...

- - - Updated - - -

Pár óra áramszünet=világvége... Itt a közelben...megnézi neten,esik-e az eső az udvarban..

- - - Updated - - -

Kérem szépen, miért is nem veszik sokan az okos telefonokat (köztük én sem)? Mert óvni kell őket mint a hímes tojást. Ha egyszer leesnek, szanaszét törnek. Másrészt naponta, jobb esetben 2 naponta töltögetni, kényeztetni kell...
          Az én telefonom 10 éves...vannak nyűgjei,de hát nekem is... Telefonálni akarok..tudok.. ezé tartom..

Komment

Hosszas(pár hónapos) tanakodás és keresgélés után én is egy kínai strapafont vettem. Hát nem igazán vigyázok rá(de azért szándékosan nem dobálom, püfölöm) Elég jól bírja. Ha koszos lesz egyszerűen szappannal és körömkefével megmosom.
            Bár nem fém házas hanem rugalmas műanyag. Szóval kalapácsnak nem igazán használható, de akkor ez volt a legvékonyabb(csak 15mm) ilyen kategóriájú telefon. Aztán persze a kínaiak ügyködtek tovább, ennek az utódai között van még vékonyabb strapafon is.

Egyébként én rendszeresen veszek ezt-azt Kínából és tény hogy elég sok a selejt. De a nagyobb webáruházak szó nélkül küldenek másikat(vagy visszafizetik az árát) ha írok nekik hogy valami nem működik.

Komment

Szervusztok!

Kár volt megdicsérni a számítógépet,már megint vacakol.Nincs mese guru kell hozzá,valami rendszerhiba van.Most addig nyomkodtam,hogy betöltött és úgy tűnik rendesen működik,-hogy meddig az már kérdéses.Sajnos ilyenkor pánikhangulatom támad,mert nem tudom mitől javult meg.Nem látok logikai kapcsolatot,az általam nyomkodott javításhoz szükséges parancsok között,-ráadásul kiírja,hogy a javítás nem sikerült,-azután mégis elindul.

Igen lemaradtam (tunk),mert úgy gondolom nem lehet túl nagy a baj.Valószínű,hogy egy nyolcadikos kölyök csuklóból oldaná meg,ezt a számomra áthidalhatatlan,logikai problémát.

Na mindegy,megyek is azt csinálni amihez értek,nevezetesen tuskót hasogatni.

Üdvözlettel:Che

Komment

Valószínű,hogy egy nyolcadikos kölyök csuklóból oldaná meg,ezt a számomra áthidalhatatlan,logikai problémát.
                Kedves Che/Józsi bátyám!

Ha vígasztal, nem vagy egyedül, pedig fiatalabb vagyok nálad (pár szabad szombattal)

Tudomásul kell venni, hogy Mi nem ebbe születtünk

Komment

Kár volt megdicsérni a számítógépet,már megint vacakol.
                  Sajnálattal hallom hogy szenvedsz a géppel!Néhány kérdés:Milyen rendszer fut rajta?(XP?Windows7? ...8.1....10????)
                  Néha elég egy komolyabb vírus írtó átfuttatása PL:NOD32!....vagy egy jó tisztító és optimalizáló PL:Advanced Sistem Car8 vagy Wise Care365! Esetleg Ashampoo12.es!Ha ezek átnyálazzák a gépedet talán nem kell nagy szakértelem!......na és töredezettség mentesíteni orrba szájba!

Komment

na és töredezettség mentesíteni orrba szájba!
                    Ajjaj! Akkor én rosszul csináltam?
                    Én töredezettségesítettem A súlyzóval....

Egyébként nálam az XP volt az utolsó olyan rendszer, ami jól kezelhető volt, nem fektette meg a gépet, stb. Kár hogy már nincs hozzá támogatás . Az "új" kukázott gépen 8-as fut, de időnként művel vele érdekes dolgokat amitől a hajam égnek áll. Már a guglit is kikiáltja veszélyes, kockázatos oldalnak, és firefox alatt nem is engedi megjeleníteni. Explorer alatt még csak-csak, 24szer lenyilatkoztat három példányban, hogy biztos akarom-e, és úgy behozza...

- - - Updated - - -

Néha elég egy komolyabb vírus írtó átfuttatása
                    Meg egy-két okos trükk. Pl. ha már nem használom, nem kikapcsolom, csak "sleep" üzemmódot választok. Így következő bekapcsoláskor kevesebb mint egy perc alatt előbúvik belőle a életjel.

Komment

Én töredezettségesítettem A súlyzóval..
                      ...............Az se rossz megoldás!!!!!!!!!!!
                      Nálam még XP fut hiba nélkül!(azért már pár alkalmazást letiltott PL:Windows Media Player!)De lehet helyettesíteni PL:BS Playerrel!

Komment

PL:Windows Media Player!
                        Nekem még olyan gépem nem volt amin ez futott volna egyáltalán
                        Még a vállalati hiperszuper laptopon is csak hibaüzeneteket dobál.
                        De a BS player, vagy VLC valóban tökéletesen használhatóak!

Komment

Bár a 7-nél modernebb rendszereket még nem próbáltam(nem lehetőség miatt, hanem inkább maradok annál amit már egy kicsit ismerek ) De ugye a Windows gondolom még mindig tartja azt a szokását hpgy minden 2. op rendszerre jó.
                          95 szar volt, 98 jó, milenium hulladék, XP jó, vsista szintén problémás, win7 jó(bár a gépigénye elég nagy.)

Komment

Szervusztok!

Az mi gépünkön,az XP után,az operációs rendszer le lett cserélve Windows 7 Home Préniumra.Az operációs rendszerrel elégedett vagyok,böngészőként a Modzila Firefoxot használom alapértelmezettként,amivel normális esetben szintén semmi bajom.Tudom még használni,az Explorert is,de nem szoktam.

A gépben J&W-945GC-A2,945GC LGA775 FSB1066 DDR667 LAN az alaplap,3.0Ghz 631 Pentium 4,Socket LGA775,2MB/800FSB,tálcás Processzor,LGA775 processzorhűtő,2darab 1GB DDR2 800MHz kingmax memória és HITACHI 500 GB SATA2 16MB 7200RPM merevlemez van.2008 augusztusában vetten új állapotban és teljesen elégedett vagyok vele,amikor jól működik,még a számítógépes ismeretségi köröm is meglepően gyorsnak találja.

Most is nagyon megfelelően működik,de meddig,-az már kérdés?

Üdvözlettel:Che

Komment

95 szar volt, 98 jó, milenium hulladék, XP jó, vsista szintén problémás, win7 jó(bár a gépigénye elég nagy.)
                              Akkor, ha nem tévedek a Win10 is jó lesz. mert előtte, Win8-nál megoszlottak a vélemények Nekünk a laptop-on Win 8 van, elégedettek vagyunk azzal is
                              Utoljára szerkesztve a következő által: Fergusson; 2015 okt. 15, 16:27.

Komment

a Win10 is jó lesz
                                legfeljebb kémkedik utánunk kicsit.
                                Mondjuk ha ebben leli örömét.... tegye.
                                Úgyis meg tudnák tenni 100féle képpen ha akarnák...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X