Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Én ugyanezt tettem, csak a balon, és a gyors darabolóval. De egész frankón visszavarrták ! Csak az újabb , idegsebészeti műtétet már nem vállaltam. ( Így most nyugodtan ráverhetek! )
Szép . Megnéztem többi videóját is, amikor húzza neki hang alapján meg nem mondanám hogy rotiból van a blokk...
/SZERK
De ha már a tönkremenetelnél tartunk öreg lány engemet is megszívatott. Egyszer csak leállt és utána betekerni se tudtam úgy csúszott a 2-es. Kíváncsi leszek mi okozta mert pár hete volt szétszedve és akkor még bőven jók voltak a szimeringek...
Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2015 dec. 26, 21:40.
Nyomatom még kicsit Bob Marleyt a sufniban utána pihi.. Nem bírtam ki az ünnepek alatt sem..ha legalább kétszer nem kenem össze magam naponta..rosszul vagyok..
.ha legalább kétszer nem kenem össze magam naponta..rosszul vagyok..
Én is molyoltam egy órát a motorral a nyirkos taknyos idő ellenére. Csak a kiegyensúlyozottság megőrzése érdekében.
Igaz, épp nemszeretem szakasz van, kábelköteg bekötés . Ráadásul megoldás nélkül hagytam abba mára, valami félre van kötve, az tuti....De nem baj,legalább holnapra is van feladat.
Mára befejeztem. Úgy hagytam abba..holnap legyen mivel kezdjek.. Száradnak a cuccok..Nekiestem...zavart hogy egyben van..s stb.. Gyógyítgatom 1000-rel,van egy hetem..
De ha már a tönkremenetelnél tartunk öreg lány engemet is megszívatott. Egyszer csak leállt és utána betekerni se tudtam úgy csúszott a 2-es. Kíváncsi leszek mi okozta mert pár hete volt szétszedve és akkor még bőven jók voltak a szimeringek...
Nah szétborítottam az öreglányt. Kipucoltam az összes a pofák felfekvési felületét nitróval és kicseréltem a kuplungoldali főtengely szimeringeket de továbbra se indul. Szikra elvileg van a gyertyának viszont fura mód nem volt benzin szaga holott a karbiban van anyag: https://dl.dropboxusercontent.com/u/...229_135627.jpg
Hm, holnap kicserélem a generátor oldali szimeringet is de ha utána se megy akkor kifogytam az ötletekből...
Komment