A jobb kisujjamat lecsapattam a fűnyíróval.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
/SZERK
De ha már a tönkremenetelnél tartunk öreg lány engemet is megszívatott. Egyszer csak leállt és utána betekerni se tudtam úgy csúszott a 2-es. Kíváncsi leszek mi okozta mert pár hete volt szétszedve és akkor még bőven jók voltak a szimeringek...Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2015 dec. 26, 21:40.
- 1 like
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz király ! Eddig ÖTEN ÖRÜLNEK NEKI hogy majdnem lecsaptam az ujjam !
- 2 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTudom ! Csak" jól jött ki" a dolog !
- 3 likes
Komment
-
.ha legalább kétszer nem kenem össze magam naponta..rosszul vagyok..
Igaz, épp nemszeretem szakasz van, kábelköteg bekötés . Ráadásul megoldás nélkül hagytam abba mára, valami félre van kötve, az tuti....De nem baj,legalább holnapra is van feladat.
- 4 likes
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe ha már a tönkremenetelnél tartunk öreg lány engemet is megszívatott. Egyszer csak leállt és utána betekerni se tudtam úgy csúszott a 2-es. Kíváncsi leszek mi okozta mert pár hete volt szétszedve és akkor még bőven jók voltak a szimeringek...
https://dl.dropboxusercontent.com/u/...229_135627.jpg
Hm, holnap kicserélem a generátor oldali szimeringet is de ha utána se megy akkor kifogytam az ötletekből...
- 2 likes
Komment
Komment