Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Vélhetően igen a komolyabb motoroknál ! De ez csak egy Brigs vagy éppen Aspera rotakapa. ( vagy fűnyíró ) A lomisok százával hordják be ugyanazzal a hibával !
Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2015 dec. 26, 09:27.
Nem azt mondtam,hogy megéri,viszont ha hozzányúlsz így van értelme.Egyébként főleg a kapánál nem használják vízszintesen,nem kap olajat,a másik az olajcsere:ki írja az üzemórát?
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Igen...ez a fő hibaok. Ezek addig jók,míg tönkre nem mennek.. Persze lehet javítani.. Az enyém csak pár órát ment..a tulaj a tulaj 2" oszlopot vágot vele..
Ameddig el nem törik ! egy ...kupac konstrukció ! Az apósoméban 2x cseréltem hajtókart, de most is törötten áll szétszedve.
Melyik kisujjamat tegyem rá, hogy Tecumseh motoros a gép?
Azokat érdemes messziről kerülni. A sima briggs viszont szinte elpusztíthatatlan ha vigyáz rá az ember. Hiába siklócsapágyas a főtengely, vagy műanyag a vezérlés fogaskereke. Egyszerű mint egy faék, de talán épp ezért jó.
- - - Updated - - -
,a másik az olajcsere:ki írja az üzemórát?
Hát senki. A tavaszi indítási procedúra első eleme hogy lecserélem az olajat, az a biztos.
Ezt a" faládába csomagolva" + 2db pótkerék sztorit, már valahol hallottam !Be is nyelték a marhák !( Ne keresgéljetek az emlékeitek között ! Ezt csak Tibi meg én értem ! )
Ne tedd rá egyiket sem, mert négy ujjal sz@r Mz-t szerelni !
Ez teljesen igaz. Idén volt szerencsém megtapasztalni . A jobb kisujjamat lecsapattam a fűnyíróval. (Na nem a késsel, hanem a tolórúd kinyitása közben rossz helyen hagytam az egyik kezemet). De az ügyeleten a dokinő roppant ügyesen visszaheftelte, így rövidesen azért ment az MZ szerelés
Komment