De ez csak egy Bris vagy éppen Aspera rotakapa.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Nem azt mondtam,hogy megéri,viszont ha hozzányúlsz így van értelme.Egyébként főleg a kapánál nem használják vízszintesen,nem kap olajat,a másik az olajcsere:ki írja az üzemórát?"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
-
Melyik kisujjamat tegyem rá, hogy Tecumseh motoros a gép?Ameddig el nem törik ! egy ...kupac konstrukció ! Az apósoméban 2x cseréltem hajtókart, de most is törötten áll szétszedve.
Azokat érdemes messziről kerülni. A sima briggs viszont szinte elpusztíthatatlan ha vigyáz rá az ember. Hiába siklócsapágyas a főtengely, vagy műanyag a vezérlés fogaskereke. Egyszerű mint egy faék, de talán épp ezért jó.
- - - Updated - - -
Hát senki. A tavaszi indítási procedúra első eleme hogy lecserélem az olajat, az a biztos.,a másik az olajcsere:ki írja az üzemórát?
- 1 like
Komment
-
Na, az enyém az volt...átesett egy felújításon, pár éve, majd úgy döntött, hogy nem megy tovább ( nem könyökölt ki) elfogyott az erejedongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése...hogy Tecumseh motoros a gép?

Most egy Husqvarna van.....kicsit jobb
Komment
-
Bele kell rakni biciglivázba! Ebből az okból van még 1 a portán.
Ezt nézzétek meg: IZS Planéta Jupiter 3-as, gyári állapotban 38 év pihenés után - képtelenség.hu"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
Ez teljesen igaz. Idén volt szerencsém megtapasztalniNe tedd rá egyiket sem, mert négy ujjal sz@r Mz-t szerelni !
. A jobb kisujjamat lecsapattam a fűnyíróval. (Na nem a késsel, hanem a tolórúd kinyitása közben rossz helyen hagytam az egyik kezemet). De az ügyeleten a dokinő roppant ügyesen visszaheftelte, így rövidesen azért ment az MZ szerelés
- 2 likes
Komment
Persze lehet javítani.. Az enyém csak pár órát ment..a tulaj a tulaj 2" oszlopot vágot vele..
Mondjuk ki nem kukucskált, de belül teleszaladt minden fémforgáccsal.

Komment